![]() |
mój to Mily_666. Sorki mallow ale musiałem już uciekać... może jutro (tj. 18.08.04) rano :>
|
niech kazdy poda swoj nick !!! wstepujcie do Crewu !!! XvX to ty dobry jestes :D
|
Cytat:
Cytat:
Skubany daje 607 G !! 13 XP. |
Mily sprobuj sie ze mna teraz :D
Ja jak walczylemz tym na 1. miejscu to nawet nie podskoczylem :D |
nom też zauwazżyłem :>... a wcześniej grałem z jedny,m z czołówki to nawet nie zdążyłem spaśc na ziemie :>
---UPDATE--- Kręć na hama myszką wokół swojego ludzika... |
mily widze ze powygrywales troche ze mna :D
sszkoda ze nie mozna w to grac p2p |
naciskasz Fight
i wpisujesz jakis nick ktory znasz lub wybierasz kogos z listy |
powiedzcie mi tylko ja się tą giere włancza... zarejestrowałem się jestem zalogowany i co dalej... a tak przy okazji to mój nick to Mily_666
|
Zaprasza do crewu - CDRinfo
|
dobra, ja juz jestem - mAllOw - jak ktos misie napatoczy to posiekam.
A jest tu takie cos jak w tibii czy caly czas od poczatku trza grac ? |
Ćwicz, Ćwicz :)
|
mam pytanko...mianowicie jak tu mozna zrobic duzo kasy skoro jak atakuje kolesia co ma 3000G i 3000XP(ja mam jakies 100xp) to dostaje od niego max 20G i 10XP. Jest tu jakis sposob na zdobycie wiekszej kasy??
|
Walczysz z AI, którego poziom odpowiada Twoim statysyką (offens. Defens. speed etc.). Te wartości poprawia się porzez zakup lepszego ubioru.
Jeśli ktoś przegra z Twoim AI, to Ty zyskujesz $ i XP, jakbys pokonał kolesia o poziomie takim jak ty. P.S. Nie trzeba kupować borni, można też lecieć na gołe piesci, ale w starciu z m60... powodzenia. Więc lepiej Kasprzak uzborj się w coś, bo można Cię zatłuc m60 bez oddania ani jednego strzału ;) GANGSTA WAR |
ale nie kumam tego..jak mozna walczyc skoro ja w tym nie uczestniczylem.
@47 - czyzby ze mna :) |
Własnie sie zarejestrowałem, Mój nick to Assasinek. Przed chwilą walczyłem z kimś o nicku Kasprzak Zbieg okoliczności ??
Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |