Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   HeYaH (https://forum.cdrinfo.pl/f5/heyah-33680/)

andrzejj9 11.05.2004 14:53

Cytat:

Napisany przez MaciejT
Era TakaJakTy...

Dokladnie - jest w taryfach dla firm. Sam kiedys sie nad tym zastanawialem. Ogolnie jesli nie chcesz darmowych minut, a tylko placic za to, co rzeczywiscie przegadac, oferta jest bardzo dobra.

nimal 11.05.2004 09:02

BD - jakie zdrapki? mam kilka ze starych lat... mtransfer glownie teraz uzywam, mozna tez w bankomatach

MaciejT 10.05.2004 19:53

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
konto w tak taku mozna doladowac takze elektronicznie ;)

w Heyah zdaje sie ze tez :)

Pawel_k 10.05.2004 18:59

Cytat:

Napisany przez BD
(...) Wiem ze sa taktaki i inne przedplacone uslugi ale nie chce mi sie latac za zdrapkami.

konto w tak taku mozna doladowac takze elektronicznie ;)

epol 10.05.2004 18:36

Smsy do Hetaha można wysyłac z bramki Ery i GG.

MaciejT 10.05.2004 17:57

Cytat:

Napisany przez BD
A do mnie dzisiaj znowu przyslali rachunek za ERE. Zwiekszylem jeszcze abonament bo dosc duzo rozmawiam i niby doliczyli mi wiecej darmowych minut oraz koszt pojedynczego impulsu spadl o kilkanscie groszy.

Wydawalo mi sie, ze dzieki temu zaplace mnie w tym miesiacu a przyszlo jeszcze wiecej niz normalnie. Pomalu mam dosc bo taryfy i abonamet to wielka sciema wg mnie. Nie chce kosmicznego abonametu i set darmowych minut. Dlaczego nie moge uzywac komorki, dostawac co miesiac rachunku za to co faktycznie przegadalem bez jakis abonametow. Wiem ze sa taktaki i inne przedplacone uslugi ale nie chce mi sie latac za zdrapkami.

Era TakaJakTy...

BD 10.05.2004 17:35

A do mnie dzisiaj znowu przyslali rachunek za ERE. Zwiekszylem jeszcze abonament bo dosc duzo rozmawiam i niby doliczyli mi wiecej darmowych minut oraz koszt pojedynczego impulsu spadl o kilkanscie groszy.

Wydawalo mi sie, ze dzieki temu zaplace mnie w tym miesiacu a przyszlo jeszcze wiecej niz normalnie. Pomalu mam dosc bo taryfy i abonamet to wielka sciema wg mnie. Nie chce kosmicznego abonametu i set darmowych minut. Dlaczego nie moge uzywac komorki, dostawac co miesiac rachunku za to co faktycznie przegadalem bez jakis abonametow. Wiem ze sa taktaki i inne przedplacone uslugi ale nie chce mi sie latac za zdrapkami.

domcio8 10.05.2004 16:22

pop lepszy

ja mam popa od roku a w zts i w weekendy po 20 place 29 gr za min :pisze:

kraluk 17.04.2004 14:30

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Czy ktoś wie czy w heyah jest możliwość korzystania z usług WAP i jak ustawić telefon? Jak kumpel który ma popa zadzwonił do mnie to mu skasowało 3.20 zł za minutę :blee:

WAP w Heyah nie wiadomo kiedy będzie, ale myśle, że zrobiąw wakacje. Co to tego kosztu nie możliwe. Do mnie kumpel z pop'a dzwonił i pochłoneło mu 1.75 zł.

piotrek123 17.04.2004 11:47

Czy ktoś wie czy w heyah jest możliwość korzystania z usług WAP i jak ustawić telefon? Jak kumpel który ma popa zadzwonił do mnie to mu skasowało 3.20 zł za minutę :blee:

Ricki 16.04.2004 09:43

Cytat:

Napisany przez Sobociński
POP tez wypuszcza sekundowe naliczanie i tanie SMS. z jakich nadajnikoe korzysta heyah?

Heyah korzysta z BTS"ów ERY. Co do naliczania sekundowego w POP to jest tylko w sieci :'(

Sobociński 16.04.2004 09:24

Cytat:

Napisany przez Baku [pl]
Witam!

Co sądzicie o nowej ofercie PTC?

POP tez wypuszcza sekundowe naliczanie i tanie SMS. z jakich nadajnikoe korzysta heyah?

Pawel_k 12.04.2004 21:02

a ja tam zostaje przy tak taku bo mam fajny numer juz od 4 lat [przyzwyczailem sie ;)] no a kiedys moze przejde na abonament a numeru jak juz stwieredzilem przed tem nie chce zmieniac :P moja dziewczyna za to na wakacje napewno numer zmieni bo ma stara nokie na jakis szajski abonament ery [czytaj za duzo za smsy placi] 8)

Pagerus 12.04.2004 15:23

Fakt - oferta jest bardzo kusząca - te tanie smsy i naliczanie sekundowe od początku rozmowy. No i jeszcze ten numer rozpoczynający się od 888 ;-) Na razie chyba jednak pozostanę przy SimPlusie i tej nowej taryfie Team 2 - mimo wszystko też nie jest taka zła :)

kraluk 12.04.2004 10:16

Mam Heyah'a i jestem zadowolony. A naliczanie sekundowe od pierwszej minuty działa jak najbardziej;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13.