![]() |
Czy da sie dograc sciezke audio ?
Mam nastepujacy problem:
1. Mam nagrywarke Teac 4x4x32 2. Posiadam program Nero 5.0.4.8 3. Nagralem na plytke kilka sciezek audio, ale jej nie zamykalem. Czy da sie teraz dograc jeszcze jakies sciezki audio ? Jesli tak to w jaki sposob ? |
moim skromnym zdaniem NIE!!!!!!!
ale może się myle, ale nie sądze |
Jeśli płyta na pewno nie jest zamknięta to teoretycznie powinno to być możliwe. Podkreślam "teoretycznie" bo bywały np przypadki że nero sam zamykał bez pytania sesję.
|
ja gdy nagrywam Nero to nawet gdy nie "zamykam płyty" to i tak poźniej nie mogę dograć kolejnej ścieżki audio
|
W WinOnCD udalo mi sie dograc :)
|
}> }> He he a jednak WinOnCD }> }>
|
Wiedziałem, że temat powróci (w ten czy inny sposób) ;)
|
Cytat:
A moja pewnosc wiaze sie z tym, ze stacjonarne audio (pomine cd-romy) widza TYLKO pierwsza sesje, czyli dogranie czegokolwiek jest niemozlowe (tzn. mozliwe ale nie bedzie odtwarzane) Z drugiej zas strony, nagralem plyte w trybie mixed, i pierwsza sciezka data byla cicha, a druga sesja byla odtwarzana... A z jeszcze innej strony, przeciez bylo zabezpieczenie plyt (np. budka suflera byla tym zabezpieczona) ze druga sesja to byly same bledy...(odtwarzacz ich nie widzi) Pozdro Gazor P.S. Jest jeden sposob zeby sie przekonac... Testy , testy i testy.... |
Sprawdzilem, nagralem na CDRW ;-) jedna sciezke audio, nie wlaczajac opcji zamkniecia plyty, wylaczylem Nero i ponownie nagralem druga sciezke audio, oczywiscie Nero wyswietlil komunikat ze takie nagranie nie jest zgodne ze standardem audio i plyta moze nie byc poprawnie czytana w niektorych (czytaj: wiekszosci) czytników audio. W PC jednak plytka jest poprawnie odtwarzana w kazdym z napedów i nie ma problemu z odtworzeniem pierwszego ani drugiego utworu.
Pozdrowienia. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:18. |