![]() |
Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów
Jeżeli ktoś z forumowiczów jest zainteresowany graniem w sieci w znane gry lub jakąś chciałby zaproponować do niech sie wypowie ;)
Ja byłbym chętny na Freespace 2 PL ;) Poniżej linki do już założonych topików na ten temat: Quake 3 Arena Starcraft - BroodWar v1.10 |
Może wspomniany Warcraft 3???
|
Grand Theft Auto 2... jak ktoś zainteresowany to pisać na priv to się dalej dogadamy.
|
HoMM - obojętnie, która część.
|
Freespace 2 PL
@ZiP, na GTA 2 bym się skusił ale muszę poszukac CD no i przydało by się jeszcze z pare osób ;) |
Jakbym miał nieco więcej czasu i szybsze łącze (no i nie trzeba by było w formie turnieju - bo taka forma wynika z tematu topicu) to ja bym chętnie zagrał w NWN - chociaż jak na razie jestem dość słabym graczem... :-/
|
Jak preferuje Q3:A (bo działa na 100%), StarCraft'a,ale z udziałem kogoś z publicznym IP, do GTA II musiałbym skołować od kogoś płytę. :spoko:
|
Moj typ to Medal of honor
|
Cytat:
może ktoś jeszcze?? |
ja na pewno na Q3 - nie mam za duzego poziomu ale chce go cwiczyc, i chodzi o dobra zabawe...
nie wiem jak z numerami ale mam kopie w ktore lubie grac np. Warcraft 3 Command and Conquer : Generals NFS - Underground - nawet mam latke ze idealnie chodzi w sieci bez numerkow. CallOfDuty Counter Strike Heroes of Might and Magic - kazda jest swietna ale najlepsza chyba 3 |
najchetniej q3 lub colin 4 dak dorywczo .
Pozdrawiam |
ut/ut2004 ew red alert [zart] ;) ale na moim laczu to mazenie szybkiego pinga :|
|
ja moge w nfs.. underground.. ale tylko na DRAGu, chociaz juz dawno nie grałem :P
|
Warcraft3, ale mam lepszy pomysl :)
CDRINFO moze postawic serwer darmowego wolfa Enemy territory na ktorym bysmy zagrali - LiteOn vs reszta swiata :) - gierka wymiata. |
Ja proponuje UT np. 2004 ;).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:48. |