![]() |
Podobnie miałem dylemat jaką nagrywareczke kupić i po opiniach na tym forum i innych wybrałem za namową Lite-on 52/32/52 box czyli tego co ty masz na uwadze i jestem bardzo zadowolony. Wypaliłem jakieś 10 płytek audio oraz z danymi i rewelacja.
Co mnie tylko troszkę zirytowało to to że w wersji box program do nagrywania to Nero Expres a nie Pełne Nero , ale i do express można sie przyzwyczaić. Tak więc polecam LITKA Pozdrawiam p.S Nie wiem skąd jesteś ale w Krakowie w bitcomputer moza kupić najtaniej ja dałem 145 zł ..i do tego 24 miechy gwarancji. |
Cytat:
|
elou.nie ma sie co rozpisywac. bierz bierz litka. ja mam aktualnie dwie rw liteona i ta 52327S chodzi u mnie od wrzesnia, nagralem juz nań jakies 1,500cd jak na razie bez zająknięcia.
polecam i pozdrawiam. |
juz powinien byc bez problemu z aktualnym, ale to nie ma znaczenia - kup i sprawdz, jakby co to aktualizuj, zabawa trwa minute+restart, wiec nie problem ;)
|
mam co robic z $ niestety.
skusze sie na Lite-on'a. z jaka najnowsza wersja biosu jest dostepna w sklepach? |
Zdecydowanie LG. Moja chodzi super!!!(GCE8481B)
|
Co do W552E trzeba się zastanowić. Mam ją. Lecz mam problemy o tym w moim temacie na forum.
|
Zdecydowanie Lite ON :spoko:
|
według mnie - LiteON (a jak nie masz co z $ robić to jw -PLEXTOR), odradzam RICOH'y
|
Tylko LITE-ON 52x, ewentualnie PLEXTOR ;)
|
Kiedyś to bez wahania wziąłbym Teaca. Teraz to bym się nadtym ciężko zastanowił.
Sam miałem Teac CD-W540E i działał za***iście, więc kupiłem Teaca CD-W54E (chba to ten symbol, cdr-40x). Zdążyłem wtedy gdy je produkował jeszcze Teac. |
Witam
Ja też miałem problem z wyborem nowej nagrywarki myślałem o jakimś RICOH-u a i też polecany był bardzo Liteon w związku z tym że RICOH jest cieżko dostępny zakupiłem Liteona LiteOn LTR-52327S :) jestem z niego zadowolony ale mam ją bardzo krótko inni koledzy z forum mają ten model dłużej :) ale jak zawsze znajdzie sie jakiś felerny model :) |
Dylemat pomiedzy 2 nagrywarkami.ktora kupic?prosze o rade
Nosze sie z dylematem kupna nowej nagrywarki.Jedna z nich to
LiteOn LTR-52327S droga to Teac CD-W552E , obecnie posiadam Teac CD-W540E i mialem z nia troche problemow dlatego wstrzymuje sie z kupnem teaca. Czytalem na stronie wszystkie osiagi tych 2 sprzetow i prosze o fachowa pomoc w wyborze sprzetu. Chodzi zarowno o przegrywanie zabezpieczonych plyt jak i o bez awaryjnosc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:41. |