![]() |
yeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!
ta ladniejsza <- to bratanica :zeby: http://www.artgraph.com.pl/alex/me/foto_04.jpg pozdr |
Ilość załączników: 1
ja
|
www.cobytuwypic.prv.pl - sorry ze adres nie zdjecie ale trzeba sie reklamowac a ja jestem na prawie kazdym zdjeciu - pierwsza miniatura to ja :) taki maly site staram sie krecic z kolegami
nie odpowiadam za tresci na stronie moze wystepowac alkohol <lol> |
Cytat:
na plfoto to oceniaja glownie gole dupy, cycki i zdjecia kolegow. |
Cytat:
dobra dobra, cyfrowki tez juz nie mam, bede mial za jakies 12 dni :) chyba ze pojde do sasiada...hyhy no to czekamy :) a o braku swiatla mowilem jak najbardziej powaznie, lamap blyskowa w cyfrowce mnie nie zadowala, profesjonalnej nie mam... a slnca brak bylo, a jak bylo, to nie zupelnie wylecialo mi z glowy ze mam fote zrobic... a telefonem robic juz na pewno nie mam zamiaru... |
Cytat:
Czekaj, dopiero teraz doszlo do mnie, co napisales :) A ja tu kurcze staram sie jakos powaznie wytlumaczyc... ;) |
Cytat:
A czy swoja umieszcze to jeszcze nie wiem ;p Po pierwsze nie mam cyfrowki, zeby zrobic, po drugie to jeszcze nie jest to, co chcialem uzyskac. Powiedzmy, ze z wizyty u fryzjera nie do konca jestem zadowolony i musze sam "wyczuc" te nowe wlosy. Dzisiaj bylem trzeci raz na solarium i moze w koncu naucze sie sam zakladac te cholerne soczewki. Wtedy poszukam cyfrowki ;) |
no Andrzej czekam na fote!
ja swojej nie wstawaim narazie, brak odpowiedniego oswietlenia :D |
hehe....Fordon ,widze że tutaj mała ekipka z Bydzi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do Ciebie Andrzej - to mógłbyś tu wstawić jakąś fotkę po przeprowadzeniu planowanej metamorfozy - chociaż o ile się nie mylę to powinno już po niej być :) |
Cytat:
|
Zorg w porównaniu z poprzednim zdjęciem nic a nic się nie zmieniłeś ;)
|
Musze wstawic swoje zdjecie, nie jest to zbyt piekne no ale moze jutro wstawie.
|
Ilość załączników: 1
Witam!
Nie przestraszcie sie! To tylko ja! Przepraszam za umieszczanie drastycznych zdjęć ... Zdjęcie z 12-04-04 16:56 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |