![]() |
Witam i pytam ;]
Jestem na etapie decyzji o wyborze nagrywarki DVD 4-rtego dysku juz nie kupie ^_^
Mam na to jakies 600zł wybralem sobie Lite-On'a 812S , LG 8042B, Neca 2500A(bebechyTDK?). (po)jutrze musze kupic ...pomozcie :mruga: thx za info i sugestie :piwo: |
według mnie najlepszy jest Nec ( zresztą sam mam neca z tym że 1300A i jest wszystko ok.) poczytaj na formu to dowiesz sie szczegułów o każdej z nich
|
Właśnie poczytaj forum, przecie to bez sensu zeby po raz setny pisac ze najlepsza nagrywara dvd jest nec 2500a eh... :piwo:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Opis jest opisami niby lepszy a gorszy :) mialem DVD firmy NEC i pół roku i juz plytki niekture nie chcialy śmigać. Proponuję sie zastanowić nad tym jeszcze co do Firmy
|
Cytat:
|
Miałem napędy LG, TEAC, LiteOn i teraz przypadkowo mam BTC i polecam modele 1008/1108, praktycznie nie słychać ze pracuje i wypala płytki dla bardzo wymagającego stacjonarnego bez problemu, a i cena jest tez dobra za wersje box 430zł/490zł
|
Cytat:
Życzę udanych zakupów PS W sklepie nie pytałbym się o podobne rady bo będą zachwalać to co będą mieli na stanie. Pozdrawiam |
wczoraj kupilem Nec'a 2500A do tego 10 DVD (5 DVD-R i 5 DVD+R), wszystkie 4x
UT2k4 wypalil sie w 11 minut, i seriale co mialem na dysku(24 godziny) wszystko narazie miodnie chodzi :) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:48. |