![]() |
VobSub - Problem
Mam problem z fltrem vobsub. Chce zrobic VCD z napisami i postepuje wg instrukcji podanej na stronie. Wszystko idzie wporzadku dopuki chce wybrac wlasnie ten filtr. VD nie widzi go poniewaz nie moze znalesc bibliotek. Zainstalowalem osobno VobSub i jako samotna aplikacja takze nie chce sie uruchomic i podaje ten sam blad z bibliotekami. Biblioteki VobSub.dll znajduja sie w katalogu VD oraz systemowym (Win98) Nie wiem co teraz zrobic. Moze mial ktos taki problem i wie jak go rozwiazac :ysz:
|
Ściągnij VSFilter - http://sourceforge.net/project/showf...ease_id=222162
Do katalogu VirtualDub / Plugins skopiuj VSFilter.dll z katalogu Release Unicode, następnie zmień rozszerzenie na VSFilter.vdf, uruchom VD, otwórz okno Filters i przyciśnij Add, na ostatnim miejsu znajdziesz VobSub |
Oki, problem rozwiazalem poprzez zainstalowanie filtra Subtilter bo TextSub ciagle nie widzial jakis bibliotek. Ale mam znowu kolejny problem bo dzwiek mi sie rozjezdza :blee: Chodzi o to ze sciezka jest nagrana w VBR i trzeba ja jakos zrobic na CBR i przystosowac do 29.97 klatek/sek bo tak mam w filmie. Tak mi sie wydaje ze o to chodzi. Tylko jak to zrobic :ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34. |