Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   DVD-Video (https://forum.cdrinfo.pl/f13/)
-   -   kopia bezpieczęństa orginalnej płyty DVD z filmem (https://forum.cdrinfo.pl/f13/kopia-bezpieczensta-orginalnej-plyty-dvd-filmem-33749/)

mjq666 17.04.2004 01:00

Cytat:

Czy tez mozliwe jest zachowanie menu i zmieszczenie sie na 4,7 GB ?
Wszystko zalezy od filmu np. "Zrobmy sobie wnuka" wraz z menu zajmuje niecale 4GB. Czesto przy rezygnacji z dodatkowych wersji jezykowych mozna zachowac film wraz z menu.

mjq

lucid 17.04.2004 00:53

Cytat:

Napisany przez Wajchiusz
Ja Ci polecam DVD Shrink, program jest bardzo latwy w obsludze a filmy wykonane w nim sa bardzo dobrej jakosci a to link do PROGRAMU

Jestem calkowicie zielony w temacie wiec sorry za poziom pytania :)

Czy, jak robisz kopie filmu w dvdshirnk zawsze robisz ja jako sam film, bez DVDmenu ? (taki tutorial na jakiejs stronce znalazlem)

Czy tez mozliwe jest zachowanie menu i zmieszczenie sie na 4,7 GB ? :)
pozdrawiam

atibor 16.04.2004 16:19

co firma to firma

Cytat:

Napisany przez Jarooooo
Ok juz wysłałem. Życze miłej pracy z progsem :)

dzieki, juz sprawdzam

Jarooooo 16.04.2004 15:31

Cytat:

Napisany przez atibor
jak mozesz to i mi wyslij ten pliczek z j. polskim
piotr-bork@o2.pl :ok:

Ok juz wysłałem. Życze miłej pracy z progsem :)

atibor 16.04.2004 14:47

ja tez chce

Cytat:

Napisany przez Jarooooo
Gdzies na forum jest link z plikiem POLSKIM ale nie pamietam gdzie daj maila to Ci wyśle ten pliczek :)

jak mozesz to i mi wyslij ten pliczek z j. polskim
piotr-bork@o2.pl :ok:

sejfer 15.04.2004 16:44

Już doszedł już go skopiowałem w odpowiednie miejsce i jest po polsku wielkie dzieki za pomoc

Jarooooo 15.04.2004 16:38

o sory jezyki mi kalaiwiturce sie przestawily PLIK JUZ WYSŁAŁEM :)

Jarooooo 15.04.2004 16:37

Plicye powdorwa juz do Ciebie... ( Pewnie wiessz gdzie go dac ) :)

sejfer 15.04.2004 16:24

No ale ja Piratów z Karaibów mam na jednej płycie DVD z wyporzyczalni pozatym sa tam dodatki m.ini komentarz reżysera, i jeszcze dwóch innych osób po zatym jest kilka scierzek dźwiękowych a dokładnie są cztery ścieżki dwiękowe każda w innym języku
PS.
Do Jarooooo to wyslij mi tego pliczka: sejfer@poprostu.net

szymtel 15.04.2004 08:27

Co do filmu "piraci z karaibów" to bym odradził robienie clonem czy shrinkiem ,ponieważ film trwa dobre 140 minut i zajmuje prawie całą płyte dodatki są na drugiej. Więc niewiem jakie dodatki chcesz wyrzucić.Przy clonie i shrinku będzie duża kompresja i efekt bedzie marny.Ja bym polecił dvd2dvdr.

Jarooooo 15.04.2004 00:42

Cytat:

Napisany przez sejfer
Już mam ten program CloneDVD2 + rodzynek tylko jak ustawić aby był po polsku na stronie producenta pisze że ten program może być po polsku jak to ustawić ?

Gdzies na forum jest link z plikiem POLSKIM ale nie pamietam gdzie daj maila to Ci wyśle ten pliczek :)

sejfer 14.04.2004 21:37

hm mówisz ze zapomnieli to po jakiego hxxx pisze na ich stronie że program spiera ful języków m.in polski to coś jest nie tak z autorami tego programu. No nic jakoś przeboleję brak języka polskiego w tym programie. Nawazniejsze że można nim zrobić kopie płyty DVD z wyporzyczalni (kopie oczywiście bezpieczeństwa), już przy jego pomocy przegrąłem Piratów z Karaibów i nawet nieźle to wyszło, i nie za długo to trwało, szkoda tylko że płyty DVD są trochę drogie jak by tak kosztowały 2 zł to by git było

mjq666 14.04.2004 21:24

Cytat:

tylko jak ustawić aby był po polsku
W CloneDVD2 zapomnieli o polskim jezyku (w wersji 1.x byl)

mjq

sejfer 14.04.2004 20:05

Już mam ten program CloneDVD2 + rodzynek tylko jak ustawić aby był po polsku na stronie producenta pisze że ten program może być po polsku jak to ustawić ?

sejfer 13.04.2004 19:25

Niech bedzie sam se to znajdę wążne że wiem czego szukać

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:29.