![]() |
Tutoriale do Premiere i Encore
Cześć
Poniżej zamieszczam link do tutoriali dla Adobe Premiere i Adobe Encore. Proponuje zapoznać się z nimi wszystkim początkującym użytkownikom w/w programów. Tutoriale do Adobe Premiere i Encore PS. Już jest Adobe Encore 1.5; dla wytrwałych do zasania z sieci :spoko: Cytat:
|
Do kitu ten adobe encore!!! Siedzę juz nad nim 2 dni i nie udało mi się zaimportowac zadnego filmu!!! po prostu do tego programu mozna wgrac film 720x675 i 704x576 zadne inne formaty nie wchodzą bo wywala zaraz błąd.np. mam film Shreka 2 o rozdzielczosci 560x416 i muszę go przerobić w innym programie na 720x576 dopiero potem do adobe encore.Bezsens,a taki ponoć zachwalany program.
|
Adobe Premiere sie to nazywa. Co premiera to naprawde swietny soft. Uzywalem 6.0, potem 6.5, teraz siedze na 7 (czyli PRO), ale jest ona dosyc niestabilna, o czym mozna poczytac nawet na forum adobe. Ma ona jeszcze kilka wad, ale poza nimi jest duzo lepsza niz poprzednie. Jezeli chodzi stabilnie na Twoim sprzecie to naprawde masz full wypas edytor. Mozliwosci ogromne. luknij na www.adobe.com, www.videoguys.com, www.forum.swiatobrazu.pl/dv, www.stevengotz.com/premiere.
Encore nie znam, co do napisow & dvd to cobraverde.net. |
może poprostu zajrzyj na stronę producenta - tam są fajne opisy i forum dla userów...
|
Soft firmy Adobe
Witam!
Stałem się szczęśliwym posiadaczem dwóch programów: Adobe Premier oraz Adobe Encore. Moje pytanie brzmi jakie są możliwości tych progsów, co one portafią, jak je uzywać i co jest jeszcze ewentualnie potrzebne. Moim głównym celem jest konwersja AVI do DVD + napisy. Jak ktoś się tym bawił i wie co i jak to bardzo bym prosił o pomoc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:25. |