![]() |
przycinajace sie filmy
przed chwila zauwazylem, ze filmy sie przycinaja! SZOK! Zawsze bylo ok - uzywam ffdshowa (przedostania wersja) + xvid, ogg, ac3 itp.
I filmiki nie ida plynnie, troche sie przycinaja, czego to moze byc wina? Prosze o pomoc! pozdro ;) |
Za słaby sprzęt, ale to odpada.
Być może masz już syf w systemie. |
Nagle sie tak zaczelo dziac??
Sprobuj przeinstalowac kodeki, moze to cos pomoze ;). |
witam !!!!!!!
nie chce zakładć nowego tematu bo to bez sęsu,ale mam do Was pytanie jakie może byc minimum (tzn.karta,RAM,procek) żeby pooglądać film skompresowany w divx i xvid? sprzet który chce złorzyć ma być tylko na film |
Karta graficzna praktycznie bez znaczenia, procesor - minimum 400 MHz, ale lepiej około 1 GHz żeby nie martwić się o postprocesing. Jeżeli nie chcesz grać na tym kompie, to polecam jakąś zintegrowaną z grafiką i dźwiękiem. Ostatnio pojawiła się jakaś płyta na chipsecie VIA z wlutowanym na stałe duronem za bardzo śmieszne pieniądze. Kumpel kupował coś takiego do firmy i jest zadowolony. Nie pamiętam producenta, ale można poszukać w cennikach.
|
epol, no raczej nie za slaby - athlon 2500+, 512DDR itd. :P
pozdro ;) |
Cytat:
|
hm.. mam wrazenie, ze problem "sam" zniknal? Czy to magia? :D A moze ktos z was zdalnie mi to zreperowal w nocy? :p Przyznawac sie - yankee i inni :P
pozdro ;) |
Cytat:
www.wdc.com www.seagate.com www.maxtor.com www.samsung.com zasysasz narzędzie diagnostyczne hdd i testujesz ja podejrzewam że moze coś być z dyskiem twardym p.s gierki się nietną? pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:54. |