![]() |
Postrzelony Wrocławianin za komórke w Nowym Yorku.
Ilość załączników: 1
Wlasnie czytam 'New York Post' gdzie na całą pierwszą strone trafił Marcin Muchalski, 26 letni student z Wrocławia, który zostal dwukrotnie postrzelony w Nowym Yorku przez to ze niechciał oddać podczas napadu swojej komórki, Nokia 3390.
Nasz bohater zaczął sie kłucić z napastnikiem mysląc że pistolet to tylko zabawka i w zamian za telefon oferował swój stary rower. Mówi że pierwszego strzału w noge nawet nie poczół dopiero po drugim strzale w ramie zaczął uciekać. Napastnika złapano lekko później prowadzącego skradziony rower. Wszystko to działo sie około 7 rano. Obronił jednak swój telefon. A czy i Wy aż tak kochacie swoje telefony ?? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To na pweno była ustawiona sytuacja...
|
|
Cytat:
|
Cytat:
Coś w stylu: Bo zupa była za słona ;) A w tym przypadku: Bo nie chciałem oddać swojej nokii ;) |
@macio.men
Tez mnie wkurza Polska (przez duze P napisalem ;)) 1. prad wylaczaja w najlepszym momencie pisania waznej pracy 2. panstwowa televizja - lepiej zeby jej nie bylo, bo kazdy by od razu wiedzial, ze nic ciekawego nie ma telewizji panstwowej 3. tylko w naszym pieknym kraju moze istniec w XXI wieku (oficjalnie!) monopolista telekomuna 4. o rzadzie sie nie ma co wypowiadac, o nierobie kwasowatym wiadomo co mozna napisac 5. zlodziejstwo jest powszechna profesja 6. police w Polsce - pewno, ze by go nie znalezli, chyba zeby sie pod komisariatem strzelali, ale to tez nie jest pewne 7. Polska ma tez dobre strony, ale chcialbym sie urodzic gdzie indziej. i nie mow, ze moge zamieszkac gdzie indziej, bo na zachodzie Polakow nie uwielbiaja, a na wschodzie to moze i gorzej niz u nas jest ehh, narzekac na Polske trzeba, moze wladza zrozumie, ze tu naprawde jest zle i sie cos poprawi w tym pieknym zadupiu Europy Polak pozdrawia Polakow z Polski |
Cytat:
Takie zachowania traktowałbym 3 miesięczną obserwacją psychiatryczną. W końcu nienormalne jest strzelać do czlowieka za to że niechce oddać telefonu. Niestety świat spada na psy. dzisiaj rano jak uslyszalem o zabiciu wlocha przez islamskich fundamentalistów zadalem sobie pytanie jakie są granice tolerancji. W końcu w wypadku takich właśnie ludzi słowo tolerancja dla ich zachowań traci sens.Po prostu chyba najlepszą ,metodą będzie zastosowanie praw z przeszlości i zaostrzenie prawa wtedy tylko może się coś poprawi na świecie |
Cytat:
Mi chodziło o zwrócenie JEMU uwagi, z opisanych wyżej powodów. Robiłem to już drugi raz przy okazji... pozdrawiam |
Polacy tylko potrAfią pier***ić że jest źle a dupy w troki niewezmą aby było lepiej tylko narzekają
|
hej
nie przecze, ze jestem malkontentem, to co napisales memorando to chyba polska cecha narodowa, ale osobiscie sie staram zeby to co robie bylo zrobione dobrze i szlag mnie trafia jak widze ze ten kraj mialby potencjal ale jestesmy jeszcze umoczeni w poprzednim systemie, myslimy ze dobrobyt sam do nas przyjdzie, czekamy az ktos zrobi cos za nas. jestem jeszcze mlody, moze sie to zmieni jeszcze za mojego zycia i Niemcy do Polski beda przyjezdzac do roboty ;) P.S. forum na cdrinfo trzyma poziom intelektualny, kurde, zobaczcie jakiekolwiek inne polskie strony (onety, wp, o2 i inne) to macie obraz przeciez Polaka. Wiem , ze wiekszosc to jeszcze dzieciaki, a jezyk taki, ze ciezko cokolwiek zrozumiec z tego potoku przeklenstw, wiec jak to wszystko dorosnie to Boze miej w opiece ten kraj... Tepota nie zbuduje potegi narodu, chociaz samoobrona ostatnio przoduje, rece opadaja... W Gliwicach pod uczelnia mialem podobny przypadek z komorka, tzn. broni nie bylo, ale nokia 3310 i koles, ktoremu, za to, ze jej oddac nie chcial, potargali garnitur, rozpiepszyli buty, skopali, pewno poczul sie jak w "nowymjorku". Koniec tego zrzedzenia. pozdr |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43. |