Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Linux Mandrake 10 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/linux-mandrake-10-a-33813/)

sejfer 14.04.2004 22:18

Linux Mandrake 10

Skąd ściągnąc ten system, wiem że ponoć można ściągnąc ze strony prrducenta ale ja jakoś nie mogę znaleź na stronie porducenta tego systemu skąd można ściągnąc ten system chodzi mi o ta podstawową wersję na 3 CD

memorando 14.04.2004 22:30

Cytat:

Napisany przez sejfer
Skąd ściągnąc ten system, wiem że ponoć można ściągnąc ze strony prrducenta ale ja jakoś nie mogę znaleź na stronie porducenta tego systemu skąd można ściągnąc ten system chodzi mi o ta podstawową wersję na 3 CD

polecam ten serwer jest szybki stabilny i polski:)

ftp://ftp.man.olsztyn.pl/vol1/linux/...d-CD1.i586.iso

sejfer 14.04.2004 22:40

wszystko fajnie tyle że to link do pierwszego CD 1 a wszystkich CD jest trzy pozatym czy to jest link do najnowszej werjsi czyli 10 i czy najnowsza wersja jest po polsku ?

memorando 14.04.2004 22:56

Cytat:

Napisany przez sejfer
wszystko fajnie tyle że to link do pierwszego CD 1 a wszystkich CD jest trzy pozatym czy to jest link do najnowszej werjsi czyli 10 i czy najnowsza wersja jest po polsku ?

w pelni pl i nieirytuj mnie jesteś zalosny masz te 3cd

ftp://ftp.man.olsztyn.pl/vol1/linux/...d-CD1.i586.iso

ftp://ftp.man.olsztyn.pl/vol1/linux/...d-CD2.i586.iso

ftp://ftp.man.olsztyn.pl/vol1/linux/...d-CD3.i586.iso

Remix 15.04.2004 02:15

Witam!

ja nie moge z tym typem... gdzie nie wejde to widze "pozatym" juz mnie kur** bierze!

Igloo 15.04.2004 09:04

cos taki nerwowy remix'ie??? olej typa, szkoda nerwow. kole jest lama jakich mało i tyle.

memorando 15.04.2004 12:22

Cytat:

Napisany przez remix
Witam!

ja nie moge z tym typem... gdzie nie wejde to widze "pozatym" juz mnie kur** bierze!

Remix do mnie pijesz??? jakj tak to wyjaśnij dlaczego gość się zachowal jak śmieszny typ nawet niechcialo mu się zmienić jednego znaczka w linku a teraz najeżdżasz na mnie?? to pytanie

kraluk 15.04.2004 14:36

Dla chętnych:
Mandrake Linux 10.0 Community PowerPack
http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=5724
;)

sejfer 15.04.2004 16:08

memorando skoro ja cię tak strasznie irytuję to po co wogulke na mój post odpowiedziałeś cza było nie odpowiadać, i nie zaglądać na posty które ja pisze i tyle wtedy cię nie będe irytować !

memorando 15.04.2004 16:27

Cytat:

Napisany przez sejfer
memorando skoro ja cię tak strasznie irytuję to po co wogulke na mój post odpowiedziałeś cza było nie odpowiadać, i nie zaglądać na posty które ja pisze i tyle wtedy cię nie będe irytować !

posluchaj ja odpowiedzialem ale tobie zabraklo szarych komórek w mózgownicy aby zmienić w linku jedną literkę to mnie zirytowalo i koniec tematu leniwiec z ciebie

Patrix 15.04.2004 18:05

Cytat:

Napisany przez memorando
posluchaj ja odpowiedzialem ale tobie zabraklo szarych komórek w mózgownicy aby zmienić w linku jedną literkę to mnie zirytowalo i koniec tematu leniwiec z ciebie

A może ten koleś ma od niedawna neta i nie jest taki sprytny ???
Może jeszcze nie jest obiegany ze sztuczkami na ftp ???
Cofnij sie troche w przeszłość i pomyśl jaka z Ciebie lama kiedyś była :)
Mnie ten koleś nie irytuje bo ma prawo nie rozumieć, za to co o Tobie mam myśleć... Oczywiście Ty masz chyba nadmiar szarych komórek.

memorando 15.04.2004 18:14

Cytat:

Napisany przez Patrix
A może ten koleś ma od niedawna neta i nie jest taki sprytny ???
Może jeszcze nie jest obiegany ze sztuczkami na ftp ???
Cofnij sie troche w przeszłość i pomyśl jaka z Ciebie lama kiedyś była :)
Mnie ten koleś nie irytuje bo ma prawo nie rozumieć, za to co o Tobie mam myśleć... Oczywiście Ty masz chyba nadmiar szarych komórek.

oj przepraszam patrix piwo dla ciebie za to że mi wskazaleś kierunek tolerancja w moim mózgu dzięki :)

Remix 15.04.2004 20:09

Cytat:

Napisany przez memorando
Remix do mnie pijesz??? jakj tak to wyjaśnij dlaczego gość się zachowal jak śmieszny typ nawet niechcialo mu się zmienić jednego znaczka w linku a teraz najeżdżasz na mnie?? to pytanie

Witam!

no cos Ty... oczywiscie, ze nie do Ciebie tylko do tego oszoloma sejfera

esem 16.04.2004 18:41

PAX Panowie, PAX. 8)

memorando 16.04.2004 19:08

Cytat:

Napisany przez esem
PAX Panowie, PAX. 8)

esem ale ja się nienerwuję bo po co remixa lubię :)nawet jak najedzie to będzie tylko oznaczać że coś przeskrobalem:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:56.