![]() |
hehe no nieźle :D ich admin to jakaś lama :D
|
Cytat:
|
hi hi hi.
ale barany. dziura dalej istnieje. stwórzcie sobie formularz: <form action="http://www.allegro.pl" method="post"> <input type="hidden" name="errmsg" value="Oferta dnia: Serwis CDRinfo.pl do kupienia za jedyne 9,99 zl"> <input type="submit"> </form> brawo!!! |
A to dziwne że nie działa?? Oto mail który dostałem od Allegro:
"Witam, Uprzejmie Pana informuję, że link podesłanej przez Pana strony nie należy do zasobów Serwisu Allegro.pl. Miłej nocy." Czyli nie interesuje ich ten temat, a i tak nie można się już bawić :( |
Cytat:
|
No i juz po zabawie :( coś szybko naprawili
|
|
Cytat:
|
Cytat:
hmm serwis CDRinfo.pl jest bezcenny :P za wszystko inne mozesz zaplacic jakastam karta :D |
Mam mozille 1.6 i nie ma tego problemu o jakim tam pisza, wczesniejsze moze i tak.
|
to dość powszechny błąd.
niedawno odkryto podobny na stronie prezydenta. można sobie zrobić takie coś:P |
he he allegro niby taka super firma [pomijamy tu to ze czerpie profity nawet z trefnych aukcji] a taka luke sobie walneli, oj chyba admin bedzie mial przechlastane ;)
|
Allegro - błąd w serwisie...
link
w artykule tym znaleźć można także link do tekstu: "Nowy błąd w Internet Explorer oraz Mozilla"... operko ty moja kochana... :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:13. |