![]() |
Skype ???
Jak to działa i czy warto to instalować ?
|
jak chcesz sobie pogadac ze znajomymi przez mikrofon to warto, u mnie dziala bez zarzutu. jestem w LANie za firewallem, z innymi firewallowcami gadalem bez problemu.
jakosc polaczen - bardzo dobra. jak dziala? podobnie do sieci P2P, tzn na tym protokole prowadzisz rozmowy. |
czy warto to bys sie dowiedzial, gdybys wpisal w wyszukiwarce SKYPE :)
szybko bys sie przekonal co za nim przemawia ;) |
A czy to działa pod WIN98 czy tylko pod 2k i XP ?
|
tez tam bylo :P
dziala :) |
Działa super dzięki :-)
|
Ami się ostatnio tnie i wszystkich słyszę dobrze ale jak ja coś mówię to przerywa lub śłychać co drugie słowo :( nie wiem co jest przyczyną!
|
Ale na Win98 z celeronem 350 i 128MB RAM nie działa. Czemu ?
Za słaby procek czy to przez Win98? |
przez wina
pozdro ;) |
Witam.
Czy ktos zna program jak Skype ktory pozwolil by na rozmowy glosowe ale pod Win 95 i zaznacze od razu ze musi obslugiwac polaczenia miedzy 2 komputerami ktore nie maja zewnetrznego ip. W tej chwili jedynym znanym mi programem ktory to obsluguje jest Skype ale niestety nie dziala pod win95 :/ |
Cytat:
WinXP na tym kompie to raczej nie będzie śmigał ;-) |
ale win2k3 mozesz sprobowac, xp zreszta tez, ale wylaczona luna
fakt ze bedzie dzialac "troche" wolno skype generalnie moze dzialac na win98 lub nie (jak musie przysni - oficjalnie nie dziala) ale jakosc dzwieku jest wtedy paskudna (dwoch kumpli tak mialo - uparciuchy na win98 ciagle jechali... juz im przeszlo :P ) |
[QUOTE=nimal].... skype generalnie moze dzialac na win98 lub nie (jak musie przysni - oficjalnie nie dziala) /QUOTE]
Zgadza się. Oficjalnie nie działa ale nieoficjalnie ja używam na Win98se na procku Celeron 500 i 128M RAM. Napewno działa :) :jupi: |
Dla mnie to najlepszy komunikator głosowy
więcej info na www.skype.com lub szukajcie na gogle :spoko: :spoko: :spoko: |
tez uzywalem nawet nawet ale u mnie to raczej gg jest popularne a skypea to uzywa sasiad jak chce sobie pogadac z curunia co jest na studiach
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:13. |