![]() |
Nowe krytyczne poprawki dla Wingrozy!
Wykryte luki umożliwiają zdalne przejęcie kontroli nad kompem ||. Po więcej informacji oraz ewentualnych zainteresowanych łataniem dziur odsyłam do strony windows update. Jedna poprawka dotyczy programu Outlook, kolejna Internet Explorera a pozostałe trzy samego sytemu Windows (w sumie wszystkie usuwają kilkanaście błędów).
Pozdrawiam 8) |
Cytat:
|
A chodzi o Outlook'a czy Outlook'a Express'a??? I jeszcze jedno. Jaki numer ma poprawka do IE??? Z góry dzięki za pomoc:)
|
Cytat:
Kowalik wiem, że to nic nowego ;) ale chodzi tylko i wyłącznie o przekazanie informacji dla zainteresowanych userów (sam lubię być na bieżąco). Pozdro. 8) |
Ja proponuje wam przejscie na Mozille
|
Cytat:
Mądrale? ;) To co ja musze wgrać do win 2003 i OE6 żeby było pewnie i dobrze? ;) :) pzdr |
mam winde 2003 i nie moge z poziomu ie wejsc na windows update.
otwiera stronę, po czym pisze - gotowe i nic nie ma. poradziłem sobie. musze odpalić stronę z poziomu opery, a potem linka wkleic do ie... :ysz: |
a tak BTW to może i wy zaobserwowaliście dziwną aktywność (próby skanowania) na portach 135 445 6129 3127 1025?
przegapiłem jakieś fajne żyjątko? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jeżeli zdecyduję się na przesiadkę to nową przeglądarkę najprawdopodobniej zakupię (a nie chciałbym swoich ciężko zarobionych pieniędzy lokować w czymś, z czego nie będę zadowolony). I jeszcze jedno wszystkim którzy, używają Outlooków jako klientów poczty polecam bliższe zapoznanie się z programem THE BAT! :serdusz: . Pozdro. 8) |
Ilość załączników: 1
@Vojtas:
|
Tak długo tam nie zaglądałem :D, zapomniałem już, że tam wszystko pisze. Dzięki za przypomnienie.;)
Pozdrawiam 8) |
Cytat:
hehe... dla warezu ;) pozdro ;) |
Cytat:
|
Co do Mozilli i Opery pod Linuksami:
No cóż tu jest trochę problem (z wyglądem stron), ponieważ strony są najczęściej pisane na te różne Ariale, Verdany czy inne Tahomy, a tych czcionek Linuksy standardowo nie posiadają. Trzeba doinstalować, co często jest dużym problemem, może nie tyle samo zainstalowanie, ale to, że Mozilla/Opera ich nie chce przyjąć. Mi się jakoś udało na Operze, choć odstępy między znakami są mniejsze w porównaniu do Windowsów i trochę nieczytelnie to wygląda, ale już się przyzwyczaiłem. Podobno są łatki i inne bajery ale nie mam ochoty się w to bawić. pozdrawiam P.S. Mozilla mi ładnie wyświetlała wszystko, jak na Windowsach, ale Opera ma jakieś problemy... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |