![]() |
Dlaczego Clone nie współpracuje z nagrywarką TEAC 512EB
No właśnie, nie mam pojęcia dlaczego moja nagrywarka nie współpracuje z CLONEM (chyba CLONE z nagrywarką) mimo tego że obsługuje "RAW"? A może to przez Win millenium?... z góry dziękuję za odpowiedź...
|
Jest to wina Win Millenium, odinstaluj go i zainstaluj Win98SE
|
niekoniecznie, u mnie kiedys ganialo pod win me
|
Ja mam Win ME i TEAC 512EB wszystko pali Clone tez
|
Oczywiście ze nie jest to wina Win ME - sam mialem W512 EB - teraz mam W 516 EB i na obu windowsach dziala bez zarzutu - moze być ze windows jest nieprawidłowo skonfigurowany, moze Via 4in1 v.4.32 pomoże, moze cos innego - ale nie WIn ME ludzie !!!!!
|
Cytat:
Wogole sie nie wlancza ? Pisze komunikat ze nie wspolpracuje ? Sa bledy ? Jesli program chodzi pod win98se i pisze ze chodzi (tzn. uruchamia sie i funkcjonuje) w innych systemam (np. win me) to powinien sie zachowywac tak jak na innych systemach (chodzi o top ze na kazdej platformie powinien sie tak samo zachowywac) Wnionsek taki ze cos masz zle skonfigurowane... Pozdro. Gazor |
a więc wygląda to tak: wszystko ustawione... włączam kopiowanie cd no i... przyciski w clonecd przygasają... (są w jednym szarym kolorze) i pomaga jedynie restart komputera... wszystko wisi...
|
Hmm... już po problemie... zainstalowałem clonecd 3.0.5.1 i ASPI i wszystko działa bez zarzytu... Dzięki wszystkim za pomoc... Pozdrowienia z Lublina...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |