![]() |
Mody maja informacje o edycji postow, takie sa ustawione opcje, ale mozna to zmienic. Tylko admini nie maja informacji o tym ze byla edycja.
|
Cytat:
|
bo od Team Member chyba nie ma.. tak samo mody maja :) - tak mysle.. Ciapus albo yankee zeedytujcie moja wypowiedz i zobaczymu :P
pozdro ;) |
Cytat:
ale faktycznie koles przedstawial specyficzne polaczenie tupetu i ajkiu edit: juz zdazyles zmienic, jak widze, a nie ma ze post zmieniony... |
W tej chwili napisalem do sprawcy. Odpowiedzi brak ale co Ciekawe napisal do mnie gosc z adesu e-mail ktory zostal podany w formularzu. Pisal jakby o niczym nie wiedzial i podpytywal o jakas sprawe w zwiazku z ksiazka.
Napisalem rowniez do firmy Arkos i opisalem cala sytuacje. Czekam na odpowiedz. Zastanawiam sie nad zgloszenieme tego faktu do abuse@tpnet.pl bo jako uzytkownik SDI pod nich podlega. Ale to zobaczymy czy odpisze na moj list. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jezeli wszystko zakonczylo sie miedzy znajomymi to chyba mozna goscia jedynie pouczyc ze teraz mu sie upieklo, ale jest to ostatni raz ... |
Hmm, e tam akwarium, nie lepiej wystawic rachunek do zaplacenia na kogos? Nie jestem perfidny ale jestem w stanie tego dokonac.
|
Cytat:
Nie napisalem nigdzie, ze goscia podam do sadu. Wiec nie bardzo rozumiem skad taka teoria. Cytat:
Zastanow sie co by bylo jakby ktos podszywajac sie pod Ciebie chcial zalatwic sobie jakas sprawe. Nie wiem czy sie zajmujesz ale wyobrazmy sobie, ze jestes znany w srodowisku hodowcow rybek akwariowych i jakis Kowalski udajac Ciebie na Twoje konto zacznie wyciagac rybki do testow ktorych pozniej nie odda albo poczyni jakies inne dzialania na podstawie ktorych moze ucierpiec Twoja wiarygodnosc. Nie musze chyba mowic co bedzie efektem takiego dzialania. Dla mnie taka sytuacja jest nie do przyjecia i dlatego opisalem te sprawe tutaj. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
W ksiazce nie ustrzeglismy sie kilku bledow polegajacych na niedokladnym opisie ale nie jest tego zbyt duzo i bedzie to poprawione w kolejnych wydaniach. Jak masz jakies uwagi to pisz smialo na maila. PS Musze sie pochwalic bo ksiazka jest juz przetlumaczona na czeski i w tej chwili jest w skladzie a pozniej druk i wchodzi na czeski oraz slowacki rynek. |
Cytat:
To, ze podalem swoje imie i nazwisko w sieci niczym nie rozni sie od publikacji danych w ksiazce telefonicznej, urzedzie czy w pralni jak oddaje plaszcz do czyszczenia. Wiec mysle, ze siec nic tutaj nie zmienia. Dane w postaci imienia i nazwiska mozna zdobyc wszedzie. Ja rowniez nie spodziewam sie moralnosc oraz kszty inteligencji po zdecydowanej wiekszosci uzytkownikow Internetu. Wystarczy zerknac na komentarze na onecie albo niektore wypowiedzi na naszym forum czy stronie glownej. Jednak nie zmienia to faktu zasadnosci podszywania sie pod inna osobe. @Pawel pamietaj, ze w tym przypadku mi nie chodzi o soft i piractwo. Mam jedynie pretensje o podszywanie sie pod moja osobe. Natomiast sprawa softu dotyczy Koliego i tutaj on powinien zadecydowac jak ja zalatwi. |
Hej, BD chciałem tylko się wypowiedzieć na temat twojej książki "bios-przewodnik", jest rewelacyjna, wszystkie prawie ;-] opcje są ładnie i czytelnie opisane, nie mogę się opędzić od kolegów którzy chcą pozyczyć.
Gratuluję udanej pozycji.!!!!!! |
Cytat:
|
U mnie by była krótka piłka dzieciaka podalbym do sądu o kradzież wlasnosci intelektualnej bo dzisiaj soft ukradnie a jutro karty kredytowe albo w ten sam sposób obrobi bank na lewe papiery??
|
Cytat:
Co do szastania nazwiskiem, to Bartek sam swiadomie ujawnil je na swojej stronie, podobnie na cdrinfo i na tym forum wiec w takich przypadkach trzeba sie liczyc z numerami jakie tu sa opisane czy podobnymi, i nie ma co sie oszukiwac, trzeba wrecz sie ich spodziewac. W necie, gdzie jest sie w duzym stopniu anonimowym, przynajmniej ja nie spodziewam sie moralnosci. To ze sam nigdy takich rzeczy nie robie to juz calkiem inna sprawa. Tak nawiasem juz - jak sobie wyobrazasz ukaranie takiego chlopaczka? Mial tupet, to fakt i pewnie ja poslalbym mu pare "cieplych slowek" i zapomnial o sprawie. W koncu ten Dawid przyznal sie po co mu byl ten adres. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41. |