![]() |
Ktora CD-RW lepsza...??
Witajcie!
Sony CRX230A TDK CyClone 52/32/52 Teac CD-W552G Lite-ON LTR-52327S Ktora z tych nagrywarek jest najlepsza i prosze podać dlaczego akurat ona? |
Ja brałbym TDK ponieważ firma, serwis, wygląd są o wiele lepsze od tamtych. Tak mi się wydaje ale to i tak ma bebechy bodajże od liteona więc nie opłaca się przepłacać.
Z tych czterech brałbym liteona ale jakbym miał już kupować to LG lub PLEXTOR a dopiero później Lite-on. Takie jest moje zdanie. |
Tak faktycznie to wybierasz pomiedzy asusem (Teac to oem asusa) a liteonem - reszta. Chyba ;)
O liteonach tu duzo napisane, a jesli juz asus to lepszym jest wyborem 5232AS asusa. |
natomiast moje priorytety wyglądają tak:
1. LG 2. Plex 3. LiteOn 4. ... reszta hehe każdy ma prawo do własnego zdania ;) |
Sony CRX230A
TDK CyClone 52/32/52 Teac CD-W552G Lite-ON LTR-52327STe wszystkie maja bebechy od Lite-ON'a... :) Mam LTR-52327S ale niewiem jaki bios wgrać .. bo mi sie bardziej widzi TDK... ale czy warto? Sony raczej nie bo ten przycisk trzeba 5 sekund trzymać żeby turbo włązcyć.. |
Jak masz więcej kasy niż te 160zł to bierz tego TDK wydaje mi się że to bardzo dobra nagrywara, ale jak brak funduszy to ten Liteon. Dlaczego nie skusisz się na tego LG?? Moja sprawuje się super!! A i cena jest umiarkowana.
|
Ja miałem do czynienia z LG 8524B i 8525B oba mają gorszą jakość odczytu od LiteOn-a, nie czytały płyt z którymi LiteOn radzi sobie wyśmienicie. Ostatecznie zostałem przy LiteOn-ie i Tobie też bym go polecił nie ważne w czyjej skórze :)
|
Cytat:
LG ma lepszą jakość zapisu - bezdyskusyjnie |
Dokładnie :)
|
Witam!
Nie zrozumieliśmy się... Mam LTR-52327S... i chce wymienić bios. Chce wymienić bios jakiś z tych 4 napędow co podalem bo to są OEM'y Lite-ON'a... TDK wgrałem i nie narzekam, Sony odpada... a co sądzicie o TEAC? |
Trzeba było tak od razu w takim razie dołączam sie do pytania :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zamotanie :blee:
|
Cytat:
niektórzy chyba lubią utrudniać sobie życie :cool: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:19. |