![]() |
Mi sie jednak wydaje ze jest to tylko update, moj kolega tez mial z tym kiedys problem. Zainstalowal plik ze strony nero (25MB) i overburninga i kilku opcji nie mozna bylo wykorzystac, zainstalowal wersje RETAIL i wszystko smiga, takze ja doradzam zainstalowac wersje CD (ISO). Sam posiadam RETAIL (6.3.0.0) zainstalowalem na to update 6.3.1.6 (najnowszy jak dobrze pamietam) i jest OK. Pozdrawiam
|
Cytat:
ale jezeli sie upieracie przy tej 6.0.0.15 to tutaj pisalem o lacie dla tej wersji: http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/005061.php#005061 |
Cytat:
|
Z tego co wiem to wersja nero dostarczana przed producentów nagrywarek i ta ze strony twórcy Nero nie obsługuje overburningu. Potrzebna jest wersja Retail (wersja 6.3 ok 650MB), na która dopiero mozna zainstalowac Update ze strony Nero (ok. 25MB). Samo zainstalowanie Updatu nie daje pelnych mozliwosci samego programu nawet jezeli wpiszemy dobry klucz :)
|
Kiepsko szukaliscie ;)
Ta wersja Nero (6.0.0.15) miala problemy z overburningiem. Tak samo bylo o ile dobrze pamietam w 5.5.10.50. Polecam zaktualizowac Nero i po problemie. |
Serdecznie dzięki,
Cytat:
|
Żadna nagrywarka nie wykryje ci na czystej płycie więcej niż te 703 mb (zależy od płyty). Więc się nie przejmuj tylko nagrywaj. Dopiero po nagraniu zobaczysz że masz na płycie te 800 mb. A jesli masz problem z samym nagrywaniem to zrób jak poprzednik - wgraj najnowsze nero i sterowniki aspi.
|
:zawstydz: :zawstydz: Witam
mam ten sam problem :nagrywarka LWD 451S - najnowszy firmware, Nero 6.0.0.15, nagrywarka nie wykrywa nosnikow powyzej 700 Mb, czyli 79,57 minut. Moje ustawienia w PREFERENCES:zolty 90 min oraz czerwony 99 min. Uzywalem nosnikow wielu firm, zawsze ten sam problem. Czy ktos moglby mi podpowiedziec co z tym problem zrobic? |
Mam to samo, NERO 6.0.0.15 i nagrywarka LG GCE-8402B.
Nic poza 700 Mb, a nawet nieco mniej (695 to już za dużo) nie da się nagrać :( Spróbuję zmienic NERO jak radzicie... zobaczymy czy to coś da. [edit] Dało, po zmianie na NERO 6.3.0.3 wszystko w porządku :jupi: |
a ja wiem zmień wersje nerona na innej zadziała
|
Kurcze, to już nie wiem, przynajmniej jeśli ja robię to co powyżej to jest git...
|
Robię wszystko zgodnie z różnorakimi poradnikami w necie itp
|
I oczywiście nie robisz dysku wielosesyjnego, oraz zamykasz sesję? :)
|
Oczywiście
|
Oczywiście płytkę wypalasz w trybie DAO, czy nie? :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:11. |