![]() |
Nowy Nero CDSpeed powinien podolac zadaniu, ale na NECu tego nie zmierzysz bo on nie zwraca bledow PI/PO
|
Powiedz jakim?!
|
Cytat:
Cytat:
|
mialem do czynienia jak narazie z esperkami o kodach GSC002 oraz AN31 (obydwa minusy 4x) i bywalo roznie. GSC002 i duzo innych plyt innych marek ciely sie na odtwarzaczach combo DVD/CD-RW w laptopach a na stacjonarnych bez problemu. zas AN31 bez problemu chodza na tych combo w laptopach a nie czytaja sie na parych stacjonarkach na ktorych chodza GSC002 :-) wiec jest roznie. jak narazie nie spalilem zadnej plyty DVD.nagrywarke LG GSA4040B mam od prawie 3miech. wszystkie plyty nagrane do tej pory nagrywaja sie bez problemu. to ktore w koncu sa te 2nd edition? AN31 czy GSC002?? przy okazji nadmienie ze od 2tygodni plyty kupuje tylko w internetowym sklepie ARCOMP www.arcomp.com.pl -niskie ceny, szybka realizacja, duzy wybor. pozdro
|
Cytat:
Na moich jest FPI GZxx (xx - roznie) :)) To cos znaczy? :) Kupuje od dluzszego czasu po 3.60 luzem... :> |
za późno... kupione i zapłacone:) a jak to zwykłe esperanzy to będzie negatyw albo zwrot kasy, a podejrzewam że poprostu u nich wychapię upust i zwrot części kasy. Na zdjęciu pod opakowaniem cake jest biała karteczka "super quality edition". Dzięki za info sprawdzę je jak dojdą.
|
Esperanza SE ma na pierscieniu DMMDR (trzeba sie bardzo dobrze przyjrzec) i znaczy to ze pochodzi od Gigastorage.
Co do ceny 30 zl. za 10 szt to jest ona niepokojaco niska. Lepiej sprawdz plyty - bo cos czuje ze to zwykle esperki a tych do palnika nawet nie wkladam ... |
pozwole sobie sie nie zgodzic:) nagrywarka liteona ktora mam to najlepsze co mnie spotkało:) LG to jest dopiero porażka...:(
|
Jak narazie mam doczynienia z płytami nagrywanymi max 9 miesiecy temu na LG i nawet najtansze Msonic/Datex/Visio nie maja problemu z odczytem, ale tak jak juz zauwazylem na forum, jesli chodzi o ekonomike to napewno kupno LiteOna nie jest dobre :-)
Czy mam racje ? |
skąd bierzecie tak iskie ceny tych esperanza??
|
Pale na Esperanzach juz dosyc dlugo i nagralem ich ok 150 ani jednej nie popsulem :) Nie wiem czy to SE czy nie, nie rozrozniam niestety (moze ktos mi napisze jak?) :)) Wszystkie czyta do tej pory (na razie max 6 miesiecy) ale jak zaczna padac (takie ploty chodza :>) to na pewno sie tym "pochwale" :>
Pozdrawiam... Majkel :) |
Ok, napisz jak Ci poszło z tymi esperanzami. Jestem bardzo ciekawy.
|
no wlasnie widze:) udalo mi sie znalezc ezperanze super quality edition za 30zł/10szt wiec sobie juz kupilem i mam nadzieje ze moja przygoda z nagrywarka nie zacznie sie bolesnie od palenia ich (problem sprzętowy mam opisywany na forum cdr teraz :( )
|
Tutaj pisalem o plytach. Ceny gieldowo/allegrowe.
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=33949 |
:)) ok narazie kupie chyba te esparanzy SE bo jak czytam o ludziach co wyrzucili cały cake bo paliły sie to mi coś się robi...:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:46. |