Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   LG czy NEC?? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/lg-czy-nec-33983/)

piotrek123 20.04.2004 20:42

Weź kup sobie tego Neciuńka:)

Ufil123 20.04.2004 18:27

Nec

czero 20.04.2004 15:46

Dzieki za wszystkie propozycje. Widac ze przy tym porownaniu jednoglosnie wygral NEC :).
LG podalem, bo jak mi sprzedawca w sklepie 'polecil', to tak sie zastanowilem LG robi dobre CD-RW (sam mam LG) i jako ze w temacie DVD-RW orlem nie jestem postanowilem sie zapytac, bo moze z DVD jest tak samo. Ale jak widac, koles w sklepie chcial mi wepchnac cos gorszego :).

Prawdopodobnie jutro jade do sklepu po NEC'a ;).

Esiek 19.04.2004 21:00

Cytat:

Napisany przez Yacho
Znaczy tyle ze wygodniej bedzie sprzedawcy ja ci sprzedac bo pewno ma na polce a po nec trzeba pojechac :D

Heheheheeh :rotfl: Dokładnie.
Nawet sie nie zastanawiaj bierz neca. Dlaczego?? To juz pewnie wyczytałes na forum.

nacuna 19.04.2004 16:38

Cytat:

Napisany przez czero
Tak sie sklada, ze niedlugo stane sie szczesliwym posiadaczem nagrywarki DVD i tutaj od razu nasuwa mi sie pytanie, ktora nagrywarke wybrac. Ma do wyboru dwie:
  1. LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-4081B retail
  2. Nec DVD+/-RW Multispin x8 ND-2500 bulk
Przejzalem wiele watkow na foru i przeczytalem wiele pozytywnych komentarzy na temat nagrywarki NEC. bedac w sklepie pan sprzedawca polecil mi z kolei nagrywarke LG, mowiac ze jest troszke lepsza, 'bardziej dostepna' cokolwiek to znaczy ;).
No i mam dylemat. Nie wiem ktora wybrac :help: .
Z gory dziekuje za kazda pomoc w wyborze odpowiedniej spawarki ;).

Skoro piszesz, że już przeczytałeś wiele postów to po co się pytasz? No chyba, że chcesz sie upewnić! Ja moge dołączyć się do wypowiedzi poprzednich użytkowników! Bierz NEC'a. :spoko:

AleX69 19.04.2004 16:13

oczywiscie, ze NEC 8)

LG ma problemy z tanimi nosnikami, deklarowane x4 ... nagrywa x2
przynajmniej model 4040B (sprawdzalem)
pozdr

pawelblu 19.04.2004 16:08

Nie sluchaj co Ci polecaja w sklepie, bo jakbym widzial co maja na magazynie to moge ci powiedziec co poleca ...
Dziwi mnie troche ta alternatywa - NEC albo LG - odpowiedz jest jedyna mozliwa - oczywiscie ze NEC !!!

Yacho 19.04.2004 15:43

Cytat:

Napisany przez czero
mowiac ze jest troszke lepsza, 'bardziej dostepna' cokolwiek to znaczy ;).

Znaczy tyle ze wygodniej bedzie sprzedawcy ja ci sprzedac bo pewno ma na polce a po nec trzeba pojechac :D

tytusdezoo 19.04.2004 14:37

Nec.

czero 19.04.2004 14:08

LG czy NEC??

Tak sie sklada, ze niedlugo stane sie szczesliwym posiadaczem nagrywarki DVD i tutaj od razu nasuwa mi sie pytanie, ktora nagrywarke wybrac. Ma do wyboru dwie:
  1. LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-4081B retail
  2. Nec DVD+/-RW Multispin x8 ND-2500 bulk
Przejzalem wiele watkow na foru i przeczytalem wiele pozytywnych komentarzy na temat nagrywarki NEC. bedac w sklepie pan sprzedawca polecil mi z kolei nagrywarke LG, mowiac ze jest troszke lepsza, 'bardziej dostepna' cokolwiek to znaczy ;).
No i mam dylemat. Nie wiem ktora wybrac :help: .
Z gory dziekuje za kazda pomoc w wyborze odpowiedniej spawarki ;).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22.