![]() |
Weź kup sobie tego Neciuńka:)
|
Nec
|
Dzieki za wszystkie propozycje. Widac ze przy tym porownaniu jednoglosnie wygral NEC :).
LG podalem, bo jak mi sprzedawca w sklepie 'polecil', to tak sie zastanowilem LG robi dobre CD-RW (sam mam LG) i jako ze w temacie DVD-RW orlem nie jestem postanowilem sie zapytac, bo moze z DVD jest tak samo. Ale jak widac, koles w sklepie chcial mi wepchnac cos gorszego :). Prawdopodobnie jutro jade do sklepu po NEC'a ;). |
Cytat:
Nawet sie nie zastanawiaj bierz neca. Dlaczego?? To juz pewnie wyczytałes na forum. |
Cytat:
|
oczywiscie, ze NEC 8)
LG ma problemy z tanimi nosnikami, deklarowane x4 ... nagrywa x2 przynajmniej model 4040B (sprawdzalem) pozdr |
Nie sluchaj co Ci polecaja w sklepie, bo jakbym widzial co maja na magazynie to moge ci powiedziec co poleca ...
Dziwi mnie troche ta alternatywa - NEC albo LG - odpowiedz jest jedyna mozliwa - oczywiscie ze NEC !!! |
Cytat:
|
Nec.
|
LG czy NEC??
Tak sie sklada, ze niedlugo stane sie szczesliwym posiadaczem nagrywarki DVD i tutaj od razu nasuwa mi sie pytanie, ktora nagrywarke wybrac. Ma do wyboru dwie:
No i mam dylemat. Nie wiem ktora wybrac :help: . Z gory dziekuje za kazda pomoc w wyborze odpowiedniej spawarki ;). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |