![]() |
do użytkowników zestawu cordles mx pytanko
Po co są te 2 kabelki?? mam usb i ps2 podpiąłem tylko usb i myszka klawa działa dlaczego są dwa kable?? czyżby ta klawa mysz zajmowala tylko jeden port usb albo jeden ps2?? umie mi ktoś wyjaśnić?:(
|
eh... a nie wiziales pod uwage tego ze nie wszyscy maja usb? i dlatego pewnie wstawili ps2 jeszcze.
ale moge sie mylic. |
Cytat:
heh no dobrze ale po co przejściówka do usb na ps2 i dlaczego jeden kabelek usb a nie dwa jak mialem myszkę i klawę to mialem na usb dwie rzeczy a teraz jedną jakl tak ma być to jest superrrrrr jeden slot usb wolny:D |
Dlatego, ze nie kazdy ma biosa, ktory obsluguje klawaitury na usb, zadbali w ten sposob o uzytkonikow ze starszym sprzetem.
|
hmmm ja mam dwa kelbelki - od mychy usb, od klawiszy ps2 przy czym w klawiaturze jest nadajnik radiowy do mychy i obydwa kabelasy ida do klawiszy. oczywiscie tez przejsciowke mam z usb na ps2. ale jak odlocze cos to przestaje dzialac to co odpinam.
|
Powiem co o tym zestawie myślę wart tej ceny i naprawdę logitech robi coraz większe wrażenie na mnie moim następnym nabytkiem tej firmy będzie klawa i mysz z mx 900 du neovo i zamiast głośników creativea wezmę logitecha bo firma jest fenomenalna i jakość ich produktów:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34. |