![]() |
problemz filem z serii QDVD
Hej
Dzisiaj odebralem film The Doors wydany w serii QDVD. Film jest w 2 regionie i moj naped stacjonarny tez byl kupiony w Polsce. Niestety nie moge ogladac na nim tego konkretnego filmu. Dodam, ze bez problemu dziala na komputerze. Ktos mapomysl co do przyczyny bo ja nie mam pomyslow juz. |
Gdzie kupiłeś ten film ? Jeśli gdzieś na giełdzie to może się okazać, że wcisnęli Ci pirata a Twój stacjonarny player nie radzi sobie właśnie przez to.
|
Kupilem na interii - wyglada na oryginal bo w paczce byla faktura z Vison Film (wydawcy filmu).
Plyta dziala poprawnie i bez problemu na komputerze ale w stacjonarnym napedzie nie. Co ciekawe naped stacjonarny nie zwraca bledu w stylu zly region a jedynie pisze ze jest zla plyta. Jak nic nie wymysle to bedzie trzeba wyrippowac, przekodowac bo zajmuje ok 7 GB i spalic jeszcze raz :(. |
Ale nie za to zapłaciłeś. Sprawdź na innych odtwarzaczach, jeśli masz taką możliwość.
|
Mój szwagier kupił też "dorsików" w CREDO (idvd.pl) i na stacjonarnym LG chodzi mu bez problemu. A LG to najbardziej wybredne napędy (wydawoło by się).
Zrobiłem sobie ripka oczywiście. Ale filmik wydany naprawdę ładnie. Ścieżka w DTS nawet jest i lektor (kurcze). |
No to żeś go Mirek pocieszył ;p
|
Cytat:
jeszcze nie sprawdzalem ale zrobie to w czwartek bo jutro caly dzien musze spedzic w wawie |
fakt filmik jest OK - widzialem juz z 10 razy i czekalem az bedzie na DVD
wydany calkiem ladnie - DTS i Dolby Poza tym sciezka z lektorem albo oryginal + napisy No i 2 plyta z bonusami (teledyski, wywiady, etc) |
Cytat:
Cytat:
Pozdrowionka. |
Cytat:
PS Jutro jade po bilety na koncert the Doors. 19 lipca jedyny koncert na Towarze. To jakby ktos nie wiedzial ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:49. |