![]() |
Era nie działa w tej chwili (od godziny)
Kurcze, od godziny w Bydgoszczy Era nie dziala <zauwazylem o 21:25>, tzn zasieg jest i zanika czasami, do mnie mozna przyslac smsy, a ja dzwonic nie moge. :(
Tak jest w Fordonie, moze ktos jeszcze w Bydgoszczy sprawdzi i napisze tu... Nie popuszcze im, jutro pisze reklamacje :) |
Mam to samo - tez Fordon ;/
|
zglosilem im juz telefonicznie <z innego telefonu> i wygladalo jakbym byl pierwszym zglaszajacym, czyli pewnie mnie zleja...
a ja sie nie dam :) PS W Wigilie o godz 17 bylo tak samo... |
Zgłasza się Toruń RIII-Skarpa 8) w końcu do Bydgoszczy "rzut beretem" :)
Era i PlusGSM(nie ma to jak plus;) ) zasięg wszystkie kreski obydwie sieci. Plus mnie nigdy nie zawiódł. |
zasieg to ja tez mam, bo sms do mnie przyszedl - tyle ze nie moge zadzwonic!
|
Cytat:
|
Punkt dla Ciebie sory ;) Tak z Ery nie możemy dzwonić, ale PLUS działa :jupi:
|
a zglaszaliscie to? bo jak sadze myslą ze to problem jednego nadajnika i oleja sprawe...
|
Hmmm, to moze jednak Plus...
To tylko takie moje prywatne rozmyslania :) |
Dobra wiadomosc, ruszylo o 00:50 :D
|
Cytat:
życzę szczęścia z reklamacją w erze to zlodzieje wszystko pięknie wyglada dopoki umowe podpiszesz po podpisaniu umowy juz niejest róźowo:) |
Cytat:
Słysze tak samo przykre rzeczy o Erze, tam się nie ceni klienta, ceni się tylko przyszłych klientów. Andrzejju? Chyba wiesz w którą stronę pójść? :) W strone plusa... |
Cytat:
Jeszcze pomysle - wiele rzeczy wskazuje teraz wlasnie na plusa. Jest jednak jeden powod, dla ktorego powinienem wybrac Ere... I to bardzo wazny powod... (a moze powodka ;) ). |
Cytat:
no to ja nie wiem co wy robicie z ta Era... ja tam z Era mam stycznosc od czasu gdy powstala. Starszy kupil komorke i caly czas ma z Era umowe. ja tez juz mam od jakis 4 lat, siostra tez, starsza od jakis 1,5 roku... narzekac nie moge, wrecz przeciwnie... starszemu ukradli komorke zaraz po tym jak ja zakupil - mogl przyjsc do salonu i ja zabrac nowa w promocyjnej cenie, co roku idzie sie do pani i sie zagdauje, ta przedstawaia dogodne oferty. na przyklad rok temu dostalem nowy numer, abonamet 1zl przez 6 miesiecy, a przez kolejene 6 - 45,ilestam w tym 25 minut lub 100sms. no i telefon 6610 za 1zl, co rok temu bylo calkowita nowoscie... teraz pod koniec kwietnia wlasnie wybieram sie znowu na wymiane... ciekawe co dostane :) to jeszcze moze pochwale Era - ciocia chciala wymienic komorke co za tym idzie przedlozyc umowe lub zalozyc nowa, oczywiscie w Erze. Ale nie odpowiadal jej telefon. Powiedziala ze chcialaby miec ten i ten. Oni na to ze zobacza co sie da zrobic... no i tak ciocia zagadala, ze dostala ten telfon co chciala i jeszcze pakiet gratisowych minut... wiec nie wiem czy Era jest taka badziewna... a juz co do obslugi klijenta to wogole nie mam nad czym narzekac... chyba ze mowicie o punktach sprzedazy Era, bo w salonach jak i pod telefonem wszyscy pomocni i mili. no a w punktach jak w punktach, zawsze jakis wiesniak sie znajdzie... czy to w Erze cz tez w Plusie |
Ja chwale Ere od ponad 4 lat, i chwilowy brak sygnalu mnie do niej nie zniecheci bo znam konkurentow. Nadajniki <czy system -nie mam pojecia> moga wysiasc kazdemu.
Opinie o bardzo rzetelnej, kompetentnej i milej obsludze potwierdzam. Sam jestem ciekaw jak potraktuja moja reklamacje - zaraz ide wyslac :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |