![]() |
Ehhh, cholery mozna dostac.... Caly dzien spedzilem reinstalujac Windowsa i od nowa go konfigurujac, a pierwsze co sie zrobilo, jak przed chwila na net wszedlem, to Opera sie nagle zamknela.... A teraz jeszcze program pocztowy mi sie wiesza....
|
Cytat:
Ale i tak fajne :) |
w operetce tez... :P
|
Cytat:
|
Kurcze, wlasnie ciekawa funkcje w Avant Browser znalazlem. Kiedy na liscie watkow najade na pole ktoregos (ale bez przyciskania czegokolwiek) - pojawi mi sie tresc pierwszego posta :)
Moze tak jest w kazdej przegladarce, ale jakos do tej pory tego nie zauwazylem. Calkiem fajna funkcja :) \ |
Cytat:
|
Cytat:
|
1. 7.50p2 u mnie przynajmniej jest bezproblemowa
2. jak pisałem, wyłaczyć java script i wyczyscic cache / preferencje-i na dole listy bedzie w sekcji network czy jakos tak pozdro |
a może jakaś złośliwa stronka wyłączająca przeglądarkę? uruchom operę ale bez otwierania stron.
|
Dobra, sciagam wlasnie Avant Browser, bo z Opera widac sobie nie poradze... I tak przeinstaluje w najblizszym czasie tego Windowsa, to wtedy do niej wroce. Chociaz przyznam, ze troche sie zawiodlem....
No nic, dzieki panowie za odpowiedzi. Opery nie odinstalowuje, tak wiec jakby ktos jeszcze na cos wpadl, to bede wdzieczny za rady :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
wygląda to na jakiś bug opery.
mnie też czasami bez powodu się wyłącza. |
Tylko, ze ja mam wersje 7.21...
Sterowniki od grafiki to nie sa na pewno, bo po pierwsze nie wymienialem ich od prawie roku, a po drugie objawy sa jednak inne. Moze to w takim razie faktycznie cos z ta Java.... A gdzie mozna to wylaczyc? I gdzie czysci sie ten cash Opery? |
u mnie to było bez żadnego otrzeżenia [tzn wykakującego blędu]. zmieniłem wersję 7.23 na 7.21 pomoglo
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:08. |