![]() |
jak zrobic obraz płyty zabezpieczonej Starforce 3.3.27.36
Witam grupowiczów!!!!
Proszę o pomoc chcę dla mojego synka 6 letniego zrobić obraz płyty legalnie kupionej, żeby nie musiał ciągle jej wkładac w naped. Chodzi o grę kangurek KAO RUNDA2. Skaner Clony XXL w wersji 2.0.1.5 nie wykrywa żadnego zabezpieczenia. Jak zrobię obraz za pomocą alcohola 120% ustawiając profil STARFORCE 1x./2x. lub 3. To podczas uruchamiania gry pojawia się okienko w którym przeczytamy: sytem zabepieczający starforce protection technology włóż płytę numer Kangurek Kao2 do napędu........ z tego co udało mi sie ustalić do płyta zabezpieczona jest Starforce 3.3.27.36 Pozdrowionka HUNTER |
skopiować się nadrazie nie da tej płytki :podbite:
ale obraz można zrobić w alcoholu 120% na profilu sf3 jednak wtedy obraz wmontowany do napędu wirtualnego będzie działał tylko wtedy gdy odepniemy fizycznie inne napędy USB/FW/DVD/CD (wyciągnąć kabelek) w każdym innym przypadku się nie uruchomi Poczytaj lepiej posty niżej np: StrongHold Crusader Starforce v3 tam może uzyskasz jakieś ciekawe dla ciebie informacje.... |
A nie lepiej sciagnać z neta sCRACKA no cd lub po prostu wmnontować go w płytę?
Z tego co wiem to zabezpieczony jest zazwyczaj tylko plik *.exe. PS Sorry za scracka ale to słowo o które mi chodzi to nie mozna go uzywać tu na forum |
gdzie szukac i jak tego sCracka???
moze jakies linki |
Podaj adres emailowy to Ci podeślę .........
|
odp
Cytat:
|
Tam jest niewiele rzeczy do polskich wersji.
|
Hm... Spróbuj tego. Zgraj obraz na dysk do obrazu najlepiej w włączona opcja DPM. I podmątuj do wirtuala. Jeśli to nie działa to spróbuj przegrać grę z włączona opcja RMPS. Być może zadziała. Minusem ale maluśkim jest to że jeśli już bedzie dzialac to tylko i wyłącznie przy włączonej emulacji w alkoholu(podczas gry musi byc wlaczony alkohol). A wszytkie te procedury wykonuj przy użyciu Alkohol 1.4.8.2222.
|
Moje lekarstwo podziałało - taka dostałem informację od HUNTERA.
|
Wielkie dzięki Kostiankowi.
Po lekarstwie kangurek zaczął skakać. |
Kostianek czy ja też mógłbym dostać to lekarstwo do kangurka kao 2 dzięki z góry.
Mój e-mail:j_sek@fit.krasnik.pl |
Cytat:
Wiem, że to SF i inaczej się nie da... ale przestrzegajmy regulamin!!! następne prośby, będe kasował . :cisza: |
Łukasz niestety nie mogę Ci odpisać, gdyż twój adres jest niepoprawny.
Przyślij jeszcze raz na pocztę lub podaj na forum. |
mam problem z StrongHold Crusader , kupilem orginal i chchial bym go skopiowac dla swietego spokoju. Mam brata ktory ma 7 lat i tez sie boje ze plyte szl..k trafi jak ja bedzie tak wkladal i wykladal Czy mozna jakos tom gre skopiowac ?? skanowalem na programie a-rey scanner v 2.0.0.0 i wykazalo mi ze plyta jest zabespieczona tym...
StarForce 3.3.30.01 Jak to przegrac ?? jesli ktos wie to prosze o kontakt!!!!!! |
Why 2x ten sam post? (Ja to się Ciebie uczepiłem;) )
Nie wykonasz działającej kopii tej płytki. Możesz utworzyć obraz na dysku, ale pewnie przed każdym pograniem będziesz musiał odpiąć wszystkie napędy (nagrywarkę, napęd dvd). Inaczej pozostaje oryginał, albo "sklep z cukierkami" ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:53. |