Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Gdzie na weekendowe wyjazdy? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/gdzie-weekendowe-wyjazdy-34098/)

jasut 23.04.2004 11:30

Gdzie na weekendowe wyjazdy?

Szukam miejsc na weekendowe wyjazdy. Ostatnio byłem w górach stołowych (Błędne Skały, Szczelinie), Wcześniej często bywałem w Karkonoszach i już mi się przejadły. Góry Bystrzyckie również nie są nowością. Może znacie ciekawe miejsca, w których warto spędzić weekend. Ważne, abym z Wrocławia nie jechał dłużej niż 3 godziny samochodem i żeby była możliwość noclegu.

sayan 23.04.2004 14:11

ja tam moge jeziorko polecic w Boszkowie .. 20km na północny-zachód od Leszna, wiec masz blisko :D całkiem fajna miescina, która przypadła mi do gustu jak byłem tam z 4 lata temu i od tamtej pory polecam to miejsce, chociaz sam od tego czasu tam nie bylem .. ;/

Ormianin 23.04.2004 14:57

Cytat:

Napisany przez jasut
Szukam miejsc na weekendowe wyjazdy. Ostatnio byłem w górach stołowych (Błędne Skały, Szczelinie), Wcześniej często bywałem w Karkonoszach i już mi się przejadły. Góry Bystrzyckie również nie są nowością. Może znacie ciekawe miejsca, w których warto spędzić weekend. Ważne, abym z Wrocławia nie jechał dłużej niż 3 godziny samochodem i żeby była możliwość noclegu.

Jesli lubisz Sudety jak wynika z opisu... proponuje zobaczyc w takim razie Gory Zlote, Bialskie, Masyw Snieznika... najlepiej po stronie czeskiej :)

Kasprzak 23.04.2004 15:04

moze Mazury, Bieszczady :)

Sam lubie Karkonosze (Szkarska Poreba :))

.::piotrek::. 23.04.2004 21:22

Bylem kiedys w takiej twierdzy niedaleko Walbrzycha extra sprawa tunele minerskie jak labirynt, przez miasteczko idzie tunel do twierdzy. Wogole dobra rzecz, tylko szkoda ze nie pamietam nazwy miejscowosci. Jak mi sie przypomni to podam.

memorando 23.04.2004 21:32

niemam czasu na luksusowe wekeendy nawet wolę tutaj dać posta niż tracić czas na sen praca praca jeszcze raza to buduje polskę:)

jasut 24.04.2004 15:16

Cytat:

Napisany przez sayan
ja tam moge jeziorko polecic w Boszkowie .. 20km na północny-zachód od Leszna, wiec masz blisko :D całkiem fajna miescina, która przypadła mi do gustu jak byłem tam z 4 lata temu i od tamtej pory polecam to miejsce, chociaz sam od tego czasu tam nie bylem .. ;/

Boszków i Olejnicę znam dobrze. Super miejsce zwłaszcza w lecie. 2 lata temu byłem tam 2 tygodnie pod namiotem.

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
moze Mazury, Bieszczady :)

Sam lubie Karkonosze (Szkarska Poreba :))

Mazury i Bieszczady są trochę za daleko, a Szklarska Poręba to sztandarowe miejsce niedzielnych wypadów (znajomi mają tam dom i często uderzamy tam na grilka).

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Jesli lubisz Sudety jak wynika z opisu... proponuje zobaczyc w takim razie Gory Zlote, Bialskie, Masyw Snieznika... najlepiej po stronie czeskiej :)

I to jest myśl, nasze górki poznałem już dość dobrze, ale u sąsiadów jeszcze nie chodziłem. Znasz może z autopsji jakieś miejsca warte odwiedzenia?

RiT2 27.04.2004 14:23

Jashut! Dziwne pytanie??? Bierz rower i do aglomeracji Jarkowice-Miszkowice wal!!! Moge byc twoim Cicerone!

Piterniel 27.04.2004 14:42

Cytat:

Napisany przez jasut
Boszków i Olejnicę znam dobrze. Super miejsce zwłaszcza w lecie. 2 lata temu byłem tam 2 tygodnie pod namiotem.

Mieszkasz niedaleko Boszkowa ;) ok 40 min jazdy rowerem :P

Patrixs 27.04.2004 16:05

He he, niektórzy poza majowym długim weekendem mają bonusowo 3 dni wolnego środę, czwartek i piątek. ;) Pojade chyba do babci na warszawskie Zacisze. :)

Pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20.