![]() |
Gdzie na weekendowe wyjazdy?
Szukam miejsc na weekendowe wyjazdy. Ostatnio byłem w górach stołowych (Błędne Skały, Szczelinie), Wcześniej często bywałem w Karkonoszach i już mi się przejadły. Góry Bystrzyckie również nie są nowością. Może znacie ciekawe miejsca, w których warto spędzić weekend. Ważne, abym z Wrocławia nie jechał dłużej niż 3 godziny samochodem i żeby była możliwość noclegu.
|
ja tam moge jeziorko polecic w Boszkowie .. 20km na północny-zachód od Leszna, wiec masz blisko :D całkiem fajna miescina, która przypadła mi do gustu jak byłem tam z 4 lata temu i od tamtej pory polecam to miejsce, chociaz sam od tego czasu tam nie bylem .. ;/
|
Cytat:
|
moze Mazury, Bieszczady :)
Sam lubie Karkonosze (Szkarska Poreba :)) |
Bylem kiedys w takiej twierdzy niedaleko Walbrzycha extra sprawa tunele minerskie jak labirynt, przez miasteczko idzie tunel do twierdzy. Wogole dobra rzecz, tylko szkoda ze nie pamietam nazwy miejscowosci. Jak mi sie przypomni to podam.
|
niemam czasu na luksusowe wekeendy nawet wolę tutaj dać posta niż tracić czas na sen praca praca jeszcze raza to buduje polskę:)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Jashut! Dziwne pytanie??? Bierz rower i do aglomeracji Jarkowice-Miszkowice wal!!! Moge byc twoim Cicerone!
|
Cytat:
Mieszkasz niedaleko Boszkowa ;) ok 40 min jazdy rowerem :P |
He he, niektórzy poza majowym długim weekendem mają bonusowo 3 dni wolnego środę, czwartek i piątek. ;) Pojade chyba do babci na warszawskie Zacisze. :)
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:20. |