![]() |
bios
Philips mnie olał. W serwisie firmowym zgineły wszystkie info o mojej cdrw 4x4x16(PCA460, CDRW400). W zwiazku z tym czy ktos moze probowal zaladowac bios od yamahy 4416 ver. 1.0j? Kiedys czytalem ze sprzetowo to te same nagrywarki. Czy ver biosu moze miec wplyw na poprawe czytania nagranego cdaudio na niektotych sprzetach???
|
Bardzo możliwe choć różnie z tym bywa.
Spróbuj może się poprawi. Powodzenia. |
myślę,że to nie problem biosu.Audio powinno być moim skromnym zdaniem nagrywane w modzie DAO i program do nagrywanie musi go obsługiwać ( bo philips napewno go obsługuje).Miałem do philipsa taki program Write2CD
i audio albo się nie czytało albo lecialo od1 do ostaniej siezki ale przezucac nie bylo mozna.jak zmienile oprogramowanie do nagrywania w DAO nie mam problemow a philipsa mam starszego. Wazna jest rowniez jakosc plyty ( fe te wszystkie BTC i inne smieci) i szybkosc nagrywanie. A zmiana biosu- mozna zostac z pudeleczkiem jak nie wyjdzie. |
Spróbowałem! No i mam jeszcze nagryware, bo programom do flashowania niepasowało ze chce zrobić taki mix. Jaśli chodzi o soft to uzywam nero5.5 i winoncd 3.7 a najlepiej audio nadrywa na samsungach. Ale naprzyklad gdy pale na LG to moj sprzet audio nie czyta, a nagrywane na innym sprzecie czyta, i badź tu mądry??? A co sadzicie o Easy CD Creator???
|
hej mozesz mi podac link do sodtu do flashowania tej nagrywarki , albo podeslac mi na maila?? pyro2k3@o2.pl
|
Hmm, ta dyskusja toczyla sie w lipcu 2001 roku, wiec to prawie 2 lata minely. ||
|
no wiem heh:))
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:03. |