![]() |
kopia DVD
Witam kolegów
Proszę wypowiedzcie się jaki program jest najlepszy do wykonania kopi bezpieczeństwa orginalnej(zabezpieczonej) gry na DVD ? Pozdrawiam Raulo |
Nie ma uniwersalnego narzedzia, kazda gra moze byc zabezpieczona w inny sposob...
|
W przypadku gier sprawy sie komplikuja. Najprosciej bedzie dodac do kopii rodzynek, zaoszczedzi to Twoj czas i nerwy.
mjq |
Game Jack 4.0 ;] i nowsze hehe :>
|
Dvd Securom 4.7
Witam...
Czy wie ktos moze jak skopioeac to zabezpieczenie na DVD ??? GAMEJACK nie rusza tego, ?? Alcohol odpada juz wogole nie nagrywa DVD w RAW tylko DAO.. Czy jest jeszcze jakis inny soft do dvd nagrywajacy w RAW ? a moze jakis progs czyta RMPS z DVD ??? pzdr |
Gdybys napisal co to za zabezpieczenie byloby nam zapewne latwiej...
|
WITKA>>>
CLONYXXL podaje mi dolkadnie secuROM*new* pusiclem to przez scacmonitor, zabezpiecznie uruchamia sie dopiero przy ladawaniu niektórych czesci plyty, nie jest to zadne skomplkowane zabezpieczenie jesli chodzi o cd, ale niewiem jak to zgrac na dvd, jedyny soft jaki znalazlem do dvd obslugujacy kopiowanie w RAW to gamejack, ustawilem jak na securoma, ale nie kopia nie chodzi .... pzdr |
A moze rozwazysz zastosowanie slodzika? Bedzie Ci o niebo latwiej...
|
Witam....
Powiem ze nie dokonca znam te wszytkie nazwy slodzik kompletnie nic mi nie mowi...Jezeli mozesz to prosze wyjasnij to ... W zabezpieczeniach zwyklych cd dosc dlugu grzebie, jednak nigdy nie mialem doczynienia z securomem na dvd, nieznam za bardzo pojec typu slodzik, nigdy nie musialem prosic o pomoc na zadnym forum, wszytko jakos szlo do tej pory..... Nie wiem co to slodzik, co to cukieriek itp... o programach do kopiowania zabezpeieczen mam dosc dobre pojecia i o samych zabezpieczeniach tez.. tazke jak mozna to wyjasnij to jezykiem dla mnie bardziej zrozumialym... dzieki i pzdr |
Cytat:
mjq |
Witka...
Slodzik nie wchodzi, niema nigdzie,,,jest to program jezykowy EURO + wersja DVD.. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:34. |