![]() |
Cytat:
(wiem bo ja w nero kiedyś przez przypadek skopiowałem) jak dobrze pójdzie to i safedisc 2.0 poleci w nero ... sefedisc 2.x i 3.x to już odrobinę wyzsza szkoa jazdy ;) |
jeśli napęd ma poprawną korekcję EFM, skopiujesz to nawet w NERO .
|
99% gier i programow da sie skopiowac na tych samych ustawieniach clonika,wiec zabawy w profilerze i clonyxxl zostawiam tylko dla tych wybranych (AoE2 nie nalezy do trudnych plyt - leci na standardowych ustawieniach), a jakie to ustawinia - wystarczy czytac opis kazdej opcji w clonie i juz wiadomo ;)
|
ok juz sobie poradzilem
|
ale co zrobic gdy u kumpla plyta sie instaluje i wszystko gra(instaluje sie tylko na nagrywarce na napedzie cd nie instaluje sie)Przekopiowalem nawet uzywajac ClonyXXL i Profilera i dalej ten sam blad tzn. instalacja zatrzymuje sie na 67%! Help!
|
Cytat:
Polecam ten artykuł: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=21895 Poczytaj go sobie... |
Przekopiowalem ageofempires2 uzywajac CloneCD. Uruchamia mi sie normalnie setup, potem instaluje i nagle przy jakims pliku "sound.drs" plyta przestaje reagowac i wyskakuje mi komunikat bledu informujacy ze na dysku jest za malo miejsca(a nie jest)lub abym upewnil sie ze dany plik(w tym przypadku "sound.drs") nie jest w uzyciu?
Krótko: Czy ten blad jest spowodowany przez zle skopiowanie przeze mnie plytki czy tez na samej plytce w plikach byl blad. Przekopiowalem plytke samym CloneCd(nic nie ustawialem, poza kliknieciem na profilu "Protected PC game") Pomocy!!! |
Cytat:
|
Jaki wypas! Napisałem przed chwilą posta a tu mi się słowo na gwiazdki zmieniło. Bodajże zakazane. No i teraz wiem że mam go tu nie urzywać.
|
Wystarczy wybrać odpowiednie zabezpieczenie w profilu a progs reszte zrobi praktycznie sam. Warto na wszelki wypadek dorzucić edytując obraz scracka <- słowo zakazane na forum, dlatego zmieniona nazwa deczko.Chyba... I napisze ktoś wreszcie czy muszę się czaić z tym słowem czy walić prosto z mostu *****??
|
Ta gra jest zabezpieczona starym safe diskiem, skopiujesz ją za pomocą Alcohola lub Clone cd bez problemu.:cool:
|
jakiś SafeDisc 1.x nie pamiętam dokładnie ...sprawdż CLonyXXL
|
ale mi chodzi o zabiespieczenia
|
I co z tego że przegrasz se age of empires? Kogoś to interesuje? ??
|
age of emries 2
przegram se age of empries i czy zabiespieczenia są trudne do obejścia :blee: B-)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28. |