Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   age of emries 2 (https://forum.cdrinfo.pl/f11/age-emries-2-a-34137/)

Ghost_mode 18.05.2004 17:07

Cytat:

Napisany przez Maciej
jeśli napęd ma poprawną korekcję EFM, skopiujesz to nawet w NERO .

Jeżeli to safedisc 1 to na 100% skopiujesz w nero
(wiem bo ja w nero kiedyś przez przypadek skopiowałem)

jak dobrze pójdzie to i safedisc 2.0 poleci w nero ...

sefedisc 2.x i 3.x to już odrobinę wyzsza szkoa jazdy ;)

Maciej 18.05.2004 15:39

jeśli napęd ma poprawną korekcję EFM, skopiujesz to nawet w NERO .

nimal 18.05.2004 08:41

99% gier i programow da sie skopiowac na tych samych ustawieniach clonika,wiec zabawy w profilerze i clonyxxl zostawiam tylko dla tych wybranych (AoE2 nie nalezy do trudnych plyt - leci na standardowych ustawieniach), a jakie to ustawinia - wystarczy czytac opis kazdej opcji w clonie i juz wiadomo ;)

wjr 17.05.2004 19:44

ok juz sobie poradzilem

wjr 15.05.2004 16:46

ale co zrobic gdy u kumpla plyta sie instaluje i wszystko gra(instaluje sie tylko na nagrywarce na napedzie cd nie instaluje sie)Przekopiowalem nawet uzywajac ClonyXXL i Profilera i dalej ten sam blad tzn. instalacja zatrzymuje sie na 67%! Help!

kraluk 14.05.2004 11:01

Cytat:

Napisany przez wjr
Przekopiowalem ageofempires2 uzywajac CloneCD. Uruchamia mi sie normalnie setup, potem instaluje i nagle przy jakims pliku "sound.drs" plyta przestaje reagowac i wyskakuje mi komunikat bledu informujacy ze na dysku jest za malo miejsca(a nie jest)lub abym upewnil sie ze dany plik(w tym przypadku "sound.drs") nie jest w uzyciu?
Krótko: Czy ten blad jest spowodowany przez zle skopiowanie przeze mnie plytki czy tez na samej plytce w plikach byl blad. Przekopiowalem plytke samym CloneCd(nic nie ustawialem, poza kliknieciem na profilu "Protected PC game") Pomocy!!!

Jak ty robisz... Do tego trzeba ClonyXXL, Profiler'a i CloneCD. Wykrywasz zabezpieczenie w ClonyXXL, tworzysz w Pofilerze profil do tego zabezpieczenia jakie wykrył Clony, uruchamiasz CloneCD i kopiujesz na stworzonym w profilerze profilu...

Polecam ten artykuł:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=21895
Poczytaj go sobie...

wjr 13.05.2004 23:28

Przekopiowalem ageofempires2 uzywajac CloneCD. Uruchamia mi sie normalnie setup, potem instaluje i nagle przy jakims pliku "sound.drs" plyta przestaje reagowac i wyskakuje mi komunikat bledu informujacy ze na dysku jest za malo miejsca(a nie jest)lub abym upewnil sie ze dany plik(w tym przypadku "sound.drs") nie jest w uzyciu?
Krótko: Czy ten blad jest spowodowany przez zle skopiowanie przeze mnie plytki czy tez na samej plytce w plikach byl blad. Przekopiowalem plytke samym CloneCd(nic nie ustawialem, poza kliknieciem na profilu "Protected PC game") Pomocy!!!

Air 27.04.2004 08:22

Cytat:

Napisany przez domcio8
ale mi chodzi o zabiespieczenia

Najpierw się naucz pisać a potem siadaj do komputera!!

kodziu 25.04.2004 22:32

Jaki wypas! Napisałem przed chwilą posta a tu mi się słowo na gwiazdki zmieniło. Bodajże zakazane. No i teraz wiem że mam go tu nie urzywać.

kodziu 25.04.2004 22:29

Wystarczy wybrać odpowiednie zabezpieczenie w profilu a progs reszte zrobi praktycznie sam. Warto na wszelki wypadek dorzucić edytując obraz scracka <- słowo zakazane na forum, dlatego zmieniona nazwa deczko.Chyba... I napisze ktoś wreszcie czy muszę się czaić z tym słowem czy walić prosto z mostu *****??

piotrek123 25.04.2004 21:25

Ta gra jest zabezpieczona starym safe diskiem, skopiujesz ją za pomocą Alcohola lub Clone cd bez problemu.:cool:

Maciej 24.04.2004 15:21

jakiś SafeDisc 1.x nie pamiętam dokładnie ...sprawdż CLonyXXL

domcio8 24.04.2004 13:42

ale mi chodzi o zabiespieczenia

kodziu 24.04.2004 13:39

I co z tego że przegrasz se age of empires? Kogoś to interesuje? ??

domcio8 24.04.2004 13:24

age of emries 2

przegram se age of empries i czy zabiespieczenia są trudne do obejścia :blee: B-)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:28.