![]() |
jak rozmawiaja?? "Za****lem sie w tobie po ch**"...
to taki dowcip kiedys chyba byl... |
Chyba taka co maluje sie jak barbi i nosi różowe ciuchy :D:D:D:D
|
Ciekawe jak oni rozmawiają ze swoimi pannami. Pytanie za 100 punktów: Jaka panna chciałaby mieć takiego koleasia ???
|
Yo Yo ziomki. Ale kolesie są do***aniiiiiiiii. Szoda słów. Hahahhahahaha ale buractwo.
|
paja - tez przeczytales ichszy topic o dowcipach, ten byl najlepszy, bo dwoch tamtajeszych wogule nie zakumalem || chyba sie starzeje ||
skad sie takie ludzie biora - pewnien polityk powiedzial "jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje zycie wyskrobano nie tych co powinni" || nie sposob sie z nim nie zgodzic |
Dobre, podoba mi sie ;)
|
TAk to są psełdoluzacy nie lubię takich coraz bardziej upodobniają się do dresiarzy :(
po co idą hiphopowcy do lasu??? ... ... po_ziomki po co idą hiphopowcy na łąkę ... na wypas |
looźne to ich forum :) ... fajnie.
Foty z TostImpreza też hardcorowe ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Yo!! ziomal mr_spock! yo!yo! te troche nie zaczilem o co sie tego kur** pytales, ale sie postaram wytumaczyc ci. jesli chodzi o slowo rozkminic to znaczy to samo co obczaic czyli zrozumiec. a z tym "bons łit..." to ma znaczyc niby: "tancz ze mna "szmato"" PS:chialem wczuc sie w klimat ale chyba mi nie wyszlo... nawet ortografa nie moglem za duzo zrobic... Temat: RE: Najlepsza książka Autor: Hjastler flamastjer! Dodany: 2004-04-21 12:28:32 Host: ---.chello.pl ty pafin en czilin ty k*rwo ****ana ty wogole smieszny nie jestes. k*rwa znalazl sie zaje*any błyskotliwy szyderca k*rwa typowy fredzel. frajerze pier*olony ch*j ci w kły. ja nie czytam ksiazek chociaz bardzo tego załuje. poprostu nie potrafie sie zmusic. wole pojsc sie nastukac. gwiazdki ja powstawialem... |
:o :zeby: Swietne :)
|
Cytat:
|
jejku, nawet nie myslalem ze ludzie potrafia byc tacy pusci, okrojeni ze wszytkigo... no nie wiem, gdzie im sie te wszytkie szare komorki podzialy... fajnie okrojony jezyk wypowiedzi oscylujacy wokol 20-25 sloww stylu: jol ziom, co kur**, lansujemy sie, ziomus?
jejku, tam czytam te ich wypowiedzi i zauwazam, ze zagubilem sie w sferach jezykowych jakies 4 lata temu.... zeby rozkminic co "bans łit me bijacz" znaczy potrzebowalem paru porzadnych chwil... Buhahha! no spadam z krzesla... ja slyszalem ze "Mezo i 18 L to moje ziomy" dziala na dziewczyny! wypasna fotka: http://www.tostimpreza.pl/index.php?...te=1%20&lang=0 a wogole to skad ci ludzie sie biora na tym swiecie... oki, wracam czytac to cos... edit: za dlugo pisalem i wyszly powtorki, wyprzedziliscie mnie... |
co zrobic... ku**a joł...
przeczytalem "Jaki opis kręci dziewczyny ?" - o gg chodzi... polecam lektore :D !!! |
Cytat:
edit kolejna perelka |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:54. |