![]() |
netia i dsl
witam
czy jest na forum jakiś abonent netii?? i czy ma zamiar wykupić dsl u nich?? ew. jakieś info od kogoś kto tego używa już. pozdro, Marcin |
Niby maja taniej niz TPSA ale zamiecaja mi klatke schodowa ulotkami i to byl argument by sie nie przesiadac na ich usluge. Zostaje z Neo w TPSA. Zobaczymy co Netia wymysli i jak zacheci nas do tego
|
juz wiem prawie wszystko, więc:
właściwie to nie mo co pisać bo konkluzja jest jedna NETIA DO D_U_P_Y. transfer 512/128, instalacja tańsza o złotówkę, abonament o 9 zł a do tego nie dostajesz modemu jedyny plus to to że dsl mozesz podpiąć na linii ISDNowej, innymi słowy D_U_P_A, A NIE KONKURENCJA W TELEKOMUNIKACJI. jestem abonentem netii i chyba z przyjemnością się przesiadę na naszego krajowego monopolistę.. pozdro, Marcin |
Ale co ty porownujesz z tym dsl Netii - dsl 512 TPSA czy neostrade TPSA ??
Bo ten dsl Netii to nalezy porownywac z DSL TPSA a nie z neostrada. |
zaraz zaraz, niech zakumam - neostrada tpsa opiera sie na dostępie szerokopasmowym - xDSL, podobnie oferta netii, też oparta na tej technologii. mniejsza o szczegóły - piszę o tym co miało być konkurencją dla neo tpsa a nią w rzeczywistości nie jest!
|
Cytat:
Mozesz jasniej. Ja widze tylko jedna roznice miedzy Neo a DSL - jest to stale IP. NIe przypominam sobie by netia dawala stale IP w swojej usludze wiec skad pomysl porownania uslugi Neti do DSL w TPSA. |
Neo teoretycznie nie mozna dzielic.
Z DSL mozesz oficjalnie robic co tylko chcesz (no chyba ze netia zastrzega podzial w usludze dsl). Takze DSL jest bardziej oferta korporacyjna, a neo indywidualna. |
Cytat:
pozdro, Marcin |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |