![]() |
Zamontuj ten obraz na wirtualnym napedzie np tym z alcohola albo daemon tools.
PS Obraz z nero mozesz tez podpiac pod wirtuala z nero, chyba nero image drive sie nazywa...ale nie polecam go. |
ale rar nie odczta besporednio z pluty ylko edzie trzba najpierw rozpakowac na dysk
(a to dluga trwa 700MB spakować i rozpakowąc do tego jeszcze z płyty) aha wlasnie zrobilem obraz za pmoca nero, i kiedy klikam na niego 2 razy to wlacza sie nero i odrazu okno wypalania.JAk moge zorbic zeby np gra ktora dziala tylko z plyta mogla startowac z obrazy cd znajdujacego sia na dysku?MAm pech abo akurat 30diowa wersja WinOnCD 6.0 mi sie sakomczyla |
Chmm niezle kombinujesz ;) Nie wiem czy ktos tak robil i czy to zadziala, ale sprawdz sobie to na cdrw - maly kwadransik zabawy i juz wiesz. Poza tym to cos jak zabawa z rarem, tez na haslo mozesz spakowac i wypalic.
|
inaczej....moze tak pokolei
1.Robie obraz płyty na dysk(np clonem) 2.na dysku robie folder np GRA 3Kopiuje obraz to tego folderu 4.Wypalam WinONCD jako CD-DATA i zabespeczam haslem.... 5>Czy to moze wypalic? |
odp
Cytat:
|
Widze ze jakos nikt nie odpiowida,dlatego mam sznse a ponowne zadania pytania"Czy a się zrobic kopie gry i zabespieczyc ja na haslo przy pomocy WinOnCd 6.0 DVD edition" oraz czy da sie skasowac dane z plytki zanespieczonej haslem CD-RW
|
Możliwe że Ci się to uda, ale chyba za dużo baweinia z tym jest. A i o co chodzi z tym "folderem gra na płycie"
|
WinOnCD,Iso,gaa,me
Y...czy da się zrobić obraz płyty gry np AOM,potem za pomocą np MagicISO
wpakować pliki do folderu gra na plycie i zabespieczyć ja haslem w WinOnCD :ysz: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:14. |