![]() |
sliczne, ciekawe jak z jakoscia zapisu no i z cena - czy to kiedykolwiek wejdzie na normalny rynek...
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Na Cebicie cos takiego widzialem u Riteka. Fotki ponizej
|
hm ciekawe rozwiązanie by to było. Wierze że takie są ale chciałbym zobaczyć zdjęcia. Jak możesz to wrzuć na forum
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co nie wierzysz mu na słowo ? :zeby: |
Ale jakby je sfotografował wpoprzek to chociaż wiedzielibyśmy jaką mają grubość. 8)
|
A na tych zdjęciach nic nie widać - przecież płyty przezroczyste ;)
MSPANC |
zdjecia poszedl wywolac pewnie ;)
|
no i co ?
i to by było na tyle tej dyskusji ? :zeby: |
nie neguje, napisalem ze nie chce sie wierzyc a nie ze nie wierze
ze sobie jaja robie - czesto sobie robie,swiat jest smutny, trzeba go rozweselac nie widze powodu zeby sie tlumaczyc, tak samo jak nie widze powodu zebys mnie atakowal chcialbym fotke, czesto tu sa zamieszczane fotki plyt, ta plyta o ktorej piszesz jest na tyle niesamowita ze powinna trafic do newsow na stronie glownej |
Cytat:
poprosił cie o fotkę to mu wyślij albo dodaj do forum i po sprawie... Ja też spotkałem się kiedyś z płytami które były prawie przezroczyste... bodajże Acer'y (jakieś stare) ale to beznadziejne rozwiązanie, jakość była fatalna a przez zastosowaną technologię były mało żywotne :cool: |
Cytat:
|
zdjecia, zdjecia - daj koniecznie :D
az sie wierzyc nie chce, bajer musi byc swietny ;) a moze to terminatory z cakow? a ja je zawsze wyrzucam nieswiadomy :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:05. |