![]() |
to straszne co się stało !
Majonez, znany jako moderator tego forum okazał się być kimś zupełnie innym... szegóły tutaj
|
B U A H A H A H A ! ! !
|
I co teraz bedzie z naszym forum?
:):):):):) |
... majonez, a ja ci tak ufałem, tak w Ciebie wierzyłem, taki wstyd, chyba się zastrzelę (wiązką laserową ofkors).
|
co wy -właściwy Majonez ukruwa się pod ksywą
Ptyś, a tamten to tylko podpucha. Wszyscy we Wrocławiu o tym wiedzą |
A mało Majonezów jest na świecie?
Skąd wiecie, że to np: nie Maojnez Babuni lub inne takie ? |
no no no a co on z tymi lalkami robil ;] heheeheh
|
uff, ale temat. A ja myslałem że conajmniej zabili Arafata lub ktoś w końcu znalazł cracka do wszystkiego.
|
a dlaczego majonez tego nie komentuje?........:)
|
bo w areszcie maja tylko siec telefoniczna w standarcie PCM po ktorej mozn hulac z maksymalna predkoscia 9600 bit/s a kolejka do aparatu jest rozpisana na 4 dni do przodu...
poza tym mozna symulowac wybieranie tonowe tylko poprzez stymulacje (modulacje) przepony butem nr 41 i odpowiedni chwyt przegrody nosowej... co to oznacza - 48 godzin bezkarnych pytan o cracki i seriale :-) :) &) |
He he! Teraz "kłudka" jest po drugiej stronie.
|
Cytat:
myslalem ze na pcm'ie mozna max jechac 14,4 nawet przy wewnetrznej centralce pzdrwm Nikita_Bennet |
mam kolege ktory ma tylko to - i wiecej niz te nieszczesne 9600 nie wyciagnal nigdy (choc byl to transwer wyliczany a nie zmierzony)
teorie sygnalow i modulacji mam w przyszlym semestrze - wtedy bede wiedzial co i z czego mozna wyciagnac - ale to chyba jednak bedzie 9600... mozna to policzyc znajac pasmo przenoszenia sygnalu telef. w tym konkretnym systemie analogowym, czestotliwosc nosna i sposob modulacji PCM |
szczerze to az tak sie tym nie ineresowalem a szkola (srednia jak i uniwerek
na to nie pozwalaja - troche inne kierunki). a czas prywatny to niestey glownie komp. pzdrwm Nikita_Bennet |
no dobra jestem udalo mi sie wyjsc za kaucja mam nadzieje ze mnie jeszcze lubicie to na prawde nie ja ktos mnie wroobil :(
zetoxaaaaaa nieeeeeeeeeeeee tylko nie Ty :) a jesli za pozno to niech MOC bedzie z Toba Sid :) nie sadze chociaz mialem zamiar przeczekac ze dwa dni co by sie dzialo ;) ale za bardzo Was lubie :) no i co tu duzo mowic nie wytrzymalbym dwa dni bez forum heh |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:23. |