![]() |
Cytat:
pozdr |
Powodem tego całego problemu było to że wywaliłem Sygate Personal Firewall a jak znowu go zainstalowałem wszystko jest jak wcześniej :)
|
włóż instalkę i napisz setup/p f ,pozwoli odświeżyć win98 bez utraty żadnego pliku.
pozdrawiam |
najlepiej odinstaluj go w trybie awaryjnym ... powinno pomoc
pozdr |
Cytat:
scanreg.exe pod win98, sfc niedziała pod 98 jak się mylę poprawcie:) |
Mozna je odzyskac za pomoca sfc.exe (Start - uruchom - sfc) ale trzeba miec instalke :P
|
Jasne tylko tych plików nie ma w katalogu system hehe :D i w tym problem.
EDIT Powodem tego było że wywaliłem SPF a jak znowu go zainstalowałem jest git sorry za zaśmiecanie forum. |
Cytat:
|
Cytat:
może wyedytuj ten plik i ręcznie usuń wpisy, do których się odwołuje możesz też odpalić program do czyszczenia rejestru - powinien znaleźć i usunąć zbędne klucze i wpisy pamiętaj o utworzeniu kopii zapasowej |
A można by dorzuć te pliki z innego kompa, bo reinstalacji zrobić nie mogę.
Dlaczego bo płytki nie mam :) |
Przeinstalować to to................
|
Windows 98 i problem
Podczas włączania systemu pojawia się że system.ini lub rejestr jest błędny i odwołuje się do nieistniejącego urządzenia.
Pojawia się C:\Windows\SYSTEM\wpsdrv9x.vxd "Kliknij aby kontynuować" Potem że jeżeli plik został usuniety przypadkowo (coś nie pamiętam). i potem C:\Windows\SYSTEM\Teefer.vxd klikam aby kontynuować. Wszystko ok ale chce mi się oglądać tego komunikatu za każdym razem gdy kompa włączam :) Jak rozwiązać ten problem. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:55. |