![]() |
To już jutro...
A więc nadszedł ten sądny dzień dla Polski i dla nas - Polaków, zapewne od jutra wszystko będzie inaczej a może tylko trochę będzie inaczej, czas pokaże...
W komentarzach na Onet.pl wyczytałem, że jest to ostatni dzień "Wolnej Polski"... może warto zapamiętać tę datę aby swoim wnukom opowiadać jak to kiedyś w kraju nad Wisłą było. Ja "ostatni dzień wolności Polski" zakończę wypiciem piwka... ostatni raz napiję się piwa w Takiej Polsce! Ciekawa dyskusja toczy się pod tym adresem: http://info.onet.pl/4,15,11,1000452,0,0,forum.html |
A ja pojde dzisiaj spac, a jutro.... obudze sie i rozpoczne kolejny, normalny dzien. Nie oszukujmy sie - nie nastapi dzisiaj zaden przelom. Jutro nic sie nie zmieni.
W dluzszej perspektywie czasowej rzeczywiscie - jakies zmiany na pewno nastapia. Ale czy beda to zmiany na lepsze czy na gorsze zalezy jeszcze od Polski i nic jeszcze nie jest pewne. |
Zmieni się. Od jutra zwolnienie netu z VATu, szybsza neo, wyższy VAT na wiele rzeczy. Sporo innych zmian.
|
a piwko bedzie smaczniejsze?
|
od 24 rosnie cena benzyny i gazu. wale piwka w polsce obecnej zobaczymy co bedzie pozniej i czy bede walil piwka ?
pozdro dla wszystkich |
ja przywitam Unie w PKP - jutro jade na północ Polski.
Zaraz włączam TVN24 - ma być jakieś oficjalne wciągnięcie flagi. Czy się ciesze? Jak się czuje? Miło. :) To nie koniec Polski - to Polska w UE. Jestem dobrej myśli pozatym to wyróżnienie znaleźć się wśród elity europejskiej :) (pewnie zaraz wielu mnie pojedzie za ten tekst, ale co tam hehe) Pozdrówki europejczycy! O kurcze! A w TVP jakieś koncerty, gale europejskie... miło miło :) |
Jeszcze 3 min....
|
juuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu!!! Siemano juz w Unii! :)
U mnie nawet jakieś petardy słychać, hehe no miło, sam jakbym miał bym wystrzelił ;) |
Cytat:
P.S. ale muzyczke przez otwarte okienko puścić można... szczególnie jak się w bloku mieszka ;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |