![]() |
Offline NT Password & Registry Editor
Świetny soft do resetowania hasła admina. Instalujemy na dyskietce, odpalamy z dyskietki kompa, wpisujemy co trzeba i hasło z resetowane. Krok po kroku jak to zrobić zostało opisane w Chip'ie 5/2004, na stronie 140;) |
Cytat:
|
Jak masz fizyczny dostęp i w kompie jest CD - ERD COMMANDER
Jak nie masz, to musisz ładnie uśmiechać się do Admina i wciągnąć go na piwo ;) |
Cytat:
ps: wiecej optymizmu :) pozdr |
Cytat:
p.s nieobrażaj mnie bo przeklnę.... |
Cytat:
frog: jak to nie zadziala to tu masz trzy tool'e ... powodzenia pozdr |
Znaczy to nie jest jakis tam wielki informatyk. Bo jak ostatnio robil serwa to nie umial zrobic zeby sie neo laczylo ponownie i sam musialem tam zaznaczyc ;) On chyba zwykle podzial na admina i zwyklych userow bez uprawnien zrobil. :( Kurde znow psv na DC :(
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdr |
Cytat:
|
yyy memorando sorki ale nie zjarzylem kwesti ;) Mam CD XP ale bez SP1. I co mam znia z robic ? Wystartowac z niej i dac liste polecen i co? ZCy jak
|
[QUOTE=frog]A wiec tak. Wczoraj byl jakis informatyk i na serwerze zainstalowal od nowa Win2000+SP4 i moje przekierowania portow poszly sie sypac :( Wiec poszedlem tam dzis jak nikogo nie bylo i probowalem sobie przekierowac jak kiedys ale tym razem sie nie udalo bo informatyk ustawil prawa dostepu i pisze mi ze nie jestem administratorem i nie moge dac na wlasciwosci polaczenia sieciowego :( Mozna to jakos obejsc ? Jest te haslo gdzies zapisane na dysku w jakims pliku lub w rejestrze ? Chodz nie sprawdzalem czy moge wchodzicdo rejestra. Pomozcie bo kurde DC w trybie
winxp cdk z sp1 i konsola:D a potem usuwać sam.log:D |
Uprawnienia Administratora :( Jak obejsc?
A wiec tak. Wczoraj byl jakis informatyk i na serwerze zainstalowal od nowa Win2000+SP4 i moje przekierowania portow poszly sie sypac :( Wiec poszedlem tam dzis jak nikogo nie bylo i probowalem sobie przekierowac jak kiedys ale tym razem sie nie udalo bo informatyk ustawil prawa dostepu i pisze mi ze nie jestem administratorem i nie moge dac na wlasciwosci polaczenia sieciowego :( Mozna to jakos obejsc ? Jest te haslo gdzies zapisane na dysku w jakims pliku lub w rejestrze ? Chodz nie sprawdzalem czy moge wchodzicdo rejestra. Pomozcie bo kurde DC w trybie pasive mi sie nie widzi :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:54. |