![]() |
hmm... to dziwne, bo moj czyta tylko minusy, a plusy nagrane tylko z booktypem
|
Cytat:
Witam!! Broodzi nie wprowadzaj uzytkownikow tego forum w blad...Panasonic s35 czyta oba formaty....i co wiecej radzi sobie z wiekszoscia plyt..ostatnio bez problemu odtworzylem na nim plytke no name nagrana x8... Pozdrawiam,serdcznie |
Jesli jest to starszy ( zaraz i lepszy jakościowo zapewne :-) model stacjonarnego dvd, to moze miec problemy ze wszytskimi formatami, troszke jest to irytujace ze sprzet czasami za kilka tysięcy nie widzi dvd+-r/rw, a taka manta za 199zł nie ma problemu.
Możesz probowac na lepszym nośniku lub na dvd+r nagrac z booktype jako dvd-rom. |
panasonic czyta tylko minusy, wiec jesli nagrales material na plusie to stad twoje problemy
|
Raczej to wina plyt. Pewnie odtwarzacz Manta czyta wszystkie formaty (+ i -), a Panasonic jest bardziej wybredny. Napisz jakich uzywasz nosnikow.
mjq |
programy do edycji video a odtwarzacze DVD
Mój problem polega na tym że płyta DVD z filmem w formacie MPEG zmontowanym za pomocą Pinnacle Studio 9 odtwarza się bez problemu na odtwarzaczu DVD firmy Manta Multimedia natomiast nie chce sie odtworzyc na odtwarzaczu Panasonic S35.
W związku z tym mam pytanie: czy jest to związane z programem do obróki wideo (czyli w tym przypadku Studio 9), czy programu NERO burning ROM którym ten film nagrywałem, czy może po prostu z odtwarzaczem Panasonic???? POMOCY!!!!!!!!!!!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |