![]() |
Cytat:
Wreszcie będzie moderator hehe :jezyk: ;) P.S. Starsznie miłoby było zobaczyć ekipę z którą się spotkałem w Śremie. Mój kubek zlotowy, akurat stoi na biurku :). Z tego miejsca jeszcze raz podziękowanie dla Surffa no i za kunszt brzuszków :) |
Ja też, Ja też. !!!
|
widac ze Surff jest urodzonym organizatorem :) :piwo: user nimal zglasza sie na ochotnika do dysputy o nagrywaniu i wszystkich innych tematach przy piwku (ostatnio to piwko mialo jakies 40% :P ) (chyba ze wyniknie cos conajmniej kalibru slubu akurat w tym czasie ;) )
hm, Ciapek, cos w tym jest btw: no i przemyciles ta nazwe na to forum :D |
miłoby było, choć bardziej uwierze w zlot z CDR Lab gdzie uciekła ekipa niż CDRinfo.
|
Cytat:
Tak sobie ostatnio myślałem co by zorganizować jakiś skromny zlocik:) Wymyśliłem sobie, że moglibyśmy się spotkać na jeziorkiem, niedaleko od Śremu - zorganizowałbym jakieś tanie spanko itd. Można by wypić trochę piwa przy ognisku/grillu+. Sprawę oczywiście nagłośnię:) Mam nadzieję, ze stary skład się pojawi:):) Pozdrawiam |
Bardzo rzadko zaglądam na forum dlatego tak późni. Oczywiście dla SMERFA wszystkiego najzajefajniejszego. A może nowy zlocik w Śremie?
|
spóźnione alles najlepszego ;)
pozdro |
Cytat:
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za życzenia!!! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: |
200 lat, niech żyje nam !!!! :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
Nie ma tu jakiejś flaszki? |
Najlepszego wszystkiego :) :piwo:
|
Sto lat, 100 lat, niech żyje nam. 8)
|
troszke spóżnione ...ale szczere...;) Wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ NAJlepszego....:piwo: ;)
|
... ja również dołączam się do życzonek ;)
Wszystkiego najlepsiejszego :spoko: |
dolaczam sie do zyczonek :)
wszystkiego co najlepsze :piwo: :3msie: |
i ode mnie 100 lat! :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20. |