![]() |
Cytat:
|
Cytat:
domyślny klient pocztowy nie jest poprawnie zainstalowany. :podbite: |
Cytat:
|
@andrzejj9
Nie wiem czy dobrze robie odznaczyłem już teraz wszystkie rozszrzerzenia. Ponadto w preferencjach w poczcie zaznaczyłem "użyj domyślnego klienta systemu" |
Cytat:
|
Cytat:
zrobić to rozszerzenie mam już dawno odznaczone w operze ale to nic nie daje!!! Próbowałem również w opcjach internetowych w IE ale tam w zakładce programy mam tylko dla pola poczty operę!!! ??? :podbite: |
Ja od wczoraj mam problemy z wysylaniem maili z gazeta.pl
|
@ smolik w preferencjach Opery odznacz skojarzenie pliku dla mailto, a nastepnie zaznacz w OE
|
ustaw opcje szkrzynek nadawczej i odbiorczej dokladnie wg schematu na www.o2.pl, tam jest podane krok po kroku, zrob dokladnie tak jak pisza, bo u mnie tez nie dzialo - dopiero jak ustawilem wg instrukcji jest ok
pozdro |
Mam problem z OE mianowicie po zainstalowaniu opery testowałem przez jakis czas
wbudowany w nią program pocztowy. Postanowiłem jednak powrócić do OE jednak nie mogę ustawić go jako domyślny. Wchodzę w "opcje" klikam "ustaw jako domyślny" i to nic nie daje po wejściu ponownym przycisk jest wyciśnięty!!! Ta sytuacja działa mi na nerwy ponieważ gdy klikam na adres e-mail np. w gg to otwiera mi się okolo 50 okienek IE. |
To wykasuj stara poczte ze skrzynki nadawczej i sprobuj ponownie
|
Cytat:
|
A moze TLEN???
|
jaki uslugodawca (onet, rubikon, wp)??
pozdr |
Włącz uwierzytelnienie serwera smtp.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:25. |