![]() |
Deluxe Ski Jump 3
Witam!
Napewno wszyscy wiedza co to za gierka :) Od wczoraj dostepne jest demo tej gry, narazie w wersji beta, ktora ma troche bugow, ale idzie pograc Chetnych zapraszam na strone www.mediamond.fi, demo wazy 6mb screeny: #1 | #2 | #3 | #4 | #5 PS. wlasnie u mnie sie sciagnelo i bede mogl cos zaraz napisac jak to wyglada w realu ;) |
Ilość załączników: 1
w zalaczniku jeden ze screenow jaki sam zrobilem
gra wyglada ladnie, moze nie jak Far Cry/HL2/..., ale nie oto w tej grze przeciez chodzi mamy 8 roznych kamer (F1-F8 ), wg mnie skakac sie da tylko na dwoch z nich (F1 lub F2), ja gram na F1, a F2 to widok z pierwszej osoby, brak kamery tej jaka znamy z DSJ2.1, moze to narazie brak ktory zostanie w przyszlosci uzupelniony odnosze tez wrazenie, ze sposob w jaki sie skacze sie zmienil, juz nie ma czegos takiego jak lapanie paraboli lotu przy wybiciu z progu, sprobujesz ja lapac to nie polecisz daleko, tu od razu w ulamku sekundy trzeba sie polozyc na nartach, wtedy tez mozemy myslec o dobrym skoku ide grac dalej :) |
No nareszcie kolejna wersja "starego" HITU ;)
Zaraz zasysam .... i czekam na full wersion ;) :spoko: |
Kurcze coś ten link nie działa, nie mogę znaleźć innego.
|
no no....fajnie to wygląda...;)
|
link nie działa....
(albo coś z moim ntem ;) ) |
Mi działało do 60% a potem lipa ... może serwer przeciążony :D ;)
|
Gierka mi nie działa, chyba znowu sterowniki do ATI nie pasują. Wrrrrr.......
|
Cytat:
ja już dociągnełem do końca i zaliczyłem już kilka skoków |
Cytat:
|
niezła, niezła... :)
na K-113 - 119m na K-188 - 172m jeszcze trochę potrenuje, ale po egzaminach :) |
yyy, nie ma tego klimatu... :(
|
faza tylko szkoda ze beta. ale cwicze dalej
|
musi ostro popracować nad kamerkami... bo jak na razie zryte :|
|
W końcu jakies porządne skoki :P
Podro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:01. |