![]() |
Reklama PLUS GSM
Podoba mi się nowa reklama a glownie chodzi o muzyczkę...Ma moze ktoś to albo tutuł?
|
Ponoć muzyka zrobiona na potrzeby reklamy ...
Też mi się podoba ;) |
A ja szukam muzyczki z nowej serii reklam Ery i tez chcialbym znac tytuł
|
A co to za reklama, co w niej widac, bo tak to ciezko cos zajarzyc...
|
a ja wciaz tv nie mam...
moze i cale szczescie ze nie mam? |
Cytat:
P.S wystarczy tylko otworzyć tą strone |
Ooooo! Namor - masz u mnie browara :D
Teraz tylko jak by ją tu wyciągnąć ... hmnnnn ... |
nagraj "what you hear" :>
|
chociaz to...dzieki Namor!
Ale kiepska jakosc... :( |
Dolacze sie do topicu. Ze dwa tygodnie temu (dokladnie w jeszcze poprzednia niedziele) od niechcenia rano wlaczylem telewizor i natrafilem na koncowke programu (na jedynce) wybierz teledysk czy cos takiego. Puscili akurat ostatnia piosenke. Nie mam pojecia, jaki zespol, ale cztery mlode dziewczyny spiewaly na ringu, a w przerywnikach tlukli sie (rowniez na ringu) jacys faceci. Utwor lekko rockowy, choc to ciagle pop. Zna to ktos moze i kojarzy tytul?
|
kojarze jedynie jeden teledysk:
Vanilla Ninja - Tough Enough utworek ciekawy :) a moze pomozecie z tym : [ http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...3&postcount=72 ] PS:Ale nadal mnie rajcuje ten utworek z plusa PS2:I to samo mam z reklamą adidasa - tez ciekawa muza PS3:Ciekawa muza (rock,metal,troche basu) byla na zapowiedzi w tvn "Poszukiwacze bursztynowej komnaty" |
Cytat:
A co do Twojego pytania - moglbys dac jakis "kompletniejszy" link, bo z tego, co dales niewiele wynika :) |
sorka...tam nie zamiescilem zalacznika.Juz poprawilem:)
|
Cytat:
|
masz przeciez zalozony topic jak to sciagac...
Uciazliwe to jest ale coz... Sciagnij FlashGet`em albo Getrightem, albo w WinRAR`ze daj na "Napraw archiwum"-nie zawsze ale czasami dziala |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:56. |