![]() |
pomóżcie please
witam wszystkich. pomóżcie mi, mam nagryware lg niedawno kupioną nówka funkiel.problem polega na tym ze pewnego dnia zaczęła mi nagrywać jakis obraz do katalogu"moje obrazy" zamiast na cd jak to bylo zawsze:
przeinstalowanie nero 5 nie daje nic neo 6 skądkolwiek bym nie ściągnąl to nie da rady zainstalować forceaspi 1.8 i winaspi zainstalowałem(znalazłem to na jakims forum ze trzeba tak zrobic) i tez nic co jeszcze?please moj nr gg 2294295 moje nerwy juz nie wytrzymuja powoli.pozdr |
W nero zmien nagrywarke z image recorder na twoj naped.
PS Przeinstalowanie nero nic nie daje bo bez dokladnego usuniecia wszystko zostaje na ostatnich ustawieniach, a zeby zainstalowac nero 6 to musisz najpierw odinstalowac nero 5, no i oczywiscie stary serial juz nie bedzie ci dzialal. |
nie da sie zmienic nagrywarki tak jak mowisz,tez probowalem
|
to moze aspi nagrzebane...
a nagrywarka jest wogule widziana przez sysa? jesli tak to zaktualizuj nero do najnowszej 5.5 (to jest darmowe i legalne) a jak nie to sprawdz czy tasiemka sie nie obluzowala no i kwestja aspi |
Czy twoja nagrywarka jest w ogole rozpoznawana przez nero? Jesli nie to masz zly serial, to znaczy ta wersja nero byla dolaczona do nagrywarki innego producenta.
Mysle ze to nie kwestia aspi, bo nero operuje wlasnymi i systemowe mu niepotrzebne. Wyjasnij moze co znaczy ze nie da sie zmienic napedu w nero. |
wlasnie nero nie widzi tej nagrywary tylko jakis image rec. ale powinna byc dobrze podłączona bo płyty normlnie odtwarza itp.ale wszystko bylo ok przez ponad 1,5 miecha nagle sie cos zje.bało
|
Zainstaluj od nowa ASPI.
|
odp
Cytat:
|
hmm. macie lame przed sobą. a co to serial?
|
numer/klucz/numer licencji, czyli ciag znakow, ktory umozliwia korzystac w pelni z produktu :D
|
tak myslalem a skad go wziac ja przy plycie ani na plycie i w płycie nie mam. w internecie tez ciezko znalezc.jestem mega wkur.wiony...
|
|
jestem mega tępy w komputerach i nie moge znalezc tego seriala nawet na tej stronie wyzej,a kupowac nero nie bede a tam chyba tego chca. juz mam dość tej nagrywary...
|
Nie czytales regulaminu widze, bo o takie rzeczy na tym forum pytac nie wolno a tym bardziej odpowiadac.
Gdybys zapytal na pw to inna bajka, chyba kazdy by ci pomogl ;) |
u mnie w CUKIER S.A. znajdziesz wyszukiwarke tych rzeczy, proponuje domene WS ;)
pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:08. |