![]() |
Rejestracja w Pop'ie -> 10 zł gratis
Witam
http://www.idea.pl/portal/map/map/pr...promo_id=20290 Ktoś już z tego korzystał ?? Ja zarejestrowałem się 17 dni temu i jeszcze nie dostałem swoich 10 złoty (a dają sobie czas na doładowanie 14 dni) :( . Czy były w tym jakieś ukryte wymogi których mogłem nie spełnić ?? Dzięki Pozdro |
Ja czekam już na to od miecha i lipe mam, a nie 10zł
|
ja czekalem 4 miechy i wkoncu dostalem
nasi operatorzy i ich promocje !!! |
no.. moja mama tez juz czeka miecha ;p
pozdro ;) |
żona moja napisała e-mail do biura obsługi w tej sprawie i ani odpowiedzi ani 10 zeta na koncie a czeka już ponad miesiąc
|
to jeszcze poczeka u mnie na poczatku kwietnia po 4 miechach oczekiwania laskawie dodali mi te 10 zeta.troche im sie daty pomylily ale wiemy jak jest z operatorami obiecuja i ...
pozdrawiam |
I to jest właśnie Juidea.:)
|
Ale cienko ich walicie ;)
Trzeba maila do BOK wysłać i ich mocno op[...] - u mnie poskutkowało w 100% A też się troche naczekałem. |
Idea->TPSA->stare numery pod nowa marka :blee:
|
To troche wprowadzanie konsumenta w błąd, wyraźnie przecież jest napisane "W ciągu 14 dni dostaniesz doładowanie". W sumie można by było napisać do BOK i postraszyć, zbiorowym listem od oszukanych klientów do Biura Ochrony Konsumenta i Konkurencji.
Pozdrawiam |
Hejka, dziś tj. 10 maja dodali mi 10zł. Wcześniej oczywiście napisałem do nich bardzo wymownego maila, ale nie nadaje on się zeby go tu zamieszczać ;) Również dziś dostałem od nich sms'a: POP Idea:
Uprzejmie informujemy, ze Panstwa reklamacja zostala uznana. Przepraszamy za wynikle niedogodnosci. Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:19. |