![]() |
Czy mozna...
Jak mozna włączyć overburning w nagrywarce która go nie obsługuje ?
Np: w HP9110i |
}> A czy można jechać 200 km/h fiatem 126p ??? ??? ???
|
A dlaczego nie ????????????
8) Jerry 8) |
Cytat:
|
No z moich obliczeń wynika że przy optymalnych warunkach i w obojętnie którym punkcie na Ziemi to by urwisko musiało mieć 2045 metrów a do tego dochodzą jeszcze opory powietrza }> }> }>
|
Maluchem można jechać nawet szybciej ! - na lince holowniczej zaczepionej do jakiegoś nowego modelu Ferrari - trzeba byłoby tylko jakiś worek z piaskiem wewalić do malucha żeby nie zaczął się unosić - bo wtedy byłby to już lot a nie jazda :-)
|
6
na pocieszenie ...teoretycznie nie można..ale ... nie interesowałem się tym głębiej i nie wiem czy to była prawda ale jakieś ok 2 miechy temu pojawił się posta...w którym kolega chwalil się że zrobił program (nakładka) do neronka umożliwiająca obsługę overa przez nagrywarki tego nie mające.... zastrzegam że tej sprawy nie badałem i nie wiem czy to był żart czy fakt potwierdzony....radzę przeglądnąć wcześniejsze posty... i odezwaćsię do gostka.... a będziesz miał 100% pewnośćczy można czy nie .... pozdro 6 przynajmniej ja tak zakapowałem że ten kolega to miał na myśli... a może po prostu jestem naiwny...;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:15. |