![]() |
Ostatecznie... co polecacie??
Już właściwie chciałbym kupić DVD i się zastanawiam nad kupbem ronina p808 za 299 zł lub zestawu kina domowego z odtwarzaczem Manta 1 za 599. Zdaje sobie sprawe że kolumny są słabe ale ja mam w sumie nieduży pokój i słaby tv. Proszę o radę i pozdrawiam...
|
"małe kolumienki = mały dzwięk" - takie spostrzeżenie nasuwa mi się po tym jak siostra kupiła sobie zestaw kina domowego SONY, a po podłączeniu stwierdziłem że jak dla mnie to za cicho !!! Wiem że jestem zboczony, ale jak już oglądać to jak w kinie = głośno (chociaż na niektórych filmach w kinie wydawało mi się że mogło by być głośniej :) )
|
Cytat:
Ronin jest lepszy od Manty. Kup Ronina i dokup sobie koluny oddzielnie np. jakis zestaw media-tech. Sam mam Ronina i za taką cenę może być. Dobra jakość obrazu, troche słabe basy ale czyta prawie wszystko. (ktos miał problemy z DVD-RW). |
Dzięki za te opinie, ale proszę żeby ktoś jeszcze się wypowiedział.
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdr. Mejol |
ja proponuje Panasonnic s47 - nie ma co kupowac shitowych jednorazowek
|
Odnosnie kolumn to zamiast kupowac od razu 5.1 lepiej na poaczątek kupić dwie w miare porządne a pozniej dokladac... lepiej brzmi stereo z dwoch podlogowcow niz 5.1 z "plastikow".
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:15. |