Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Waldemar Milewicz zginął w Iraku [`] (https://forum.cdrinfo.pl/f5/waldemar-milewicz-zginal-iraku-34550/)

pykson 08.05.2004 16:26

Cytat:

Napisany przez paja
['] świeczka dla niego :( Wczoraj załoga TVP miała takie czerwone smutne i płaczące oczy aż mi się smutno zrobiło wam pewnie też :(

:smutny:
rzeczywiscie, wczoraj smutek naprawde byl widoczny, autentyczny. szkoda ze tvp tylko w takich sytuacjach jest autentyczna, reszta to komercja, tandeta, pogon za *****na nieraz moda z tzw. zachodu. szymala (jak sie nie myle) NAPRAWDE byla autentyczna. :smutny:
btw milewicz tez byl autentyczny, tego mu nikt nie odmowi. reszta durczokow, jeneralskich, kolonkow i innych gagusiow w gangolach to tylo pajacyki, ktore czytaja to co im ktos juz napisal, sami nie maja zbyt wiele do powiedzenia. oni jeszcze dlugo pozyja (co nie znaczy, ze im zle zycze). :nie:

Boze, co za rok ten 2004, ??? autorytety gina na naszych oczach, doslownie i w przenosni (szymborska i milosz - tez umarli :( ) :smutny:

['] ['] [']

paput2000 08.05.2004 12:19

No cóż, Waldek tak jak żył, tak zginął - śmierć korespondenta wojennego niestety jest bardzo wkalkulowana w ten zawód.
Nie mniej jednak bardzo przykro - lubiłem Jego reportarze w których przede wszystkim pokazywał zwykłych ludzi i ich problemy w obliczu różnorakich konfliktów i zdarzeń - Cześć Jego Pamięci.

paja 08.05.2004 11:15

['] świeczka dla niego :( Wczoraj załoga TVP miała takie czerwone smutne i płaczące oczy aż mi się smutno zrobiło wam pewnie też :(

CIAPEK 08.05.2004 10:06

kondolencje...
Bardzo to smutne, tym bardziej, że ostrzeliwane są oznakowane samochody dziennikarzy.
Amerykanie chyba się przeliczyli od strony organizacyjnej.
Nie wiem co mam jeszcze napisać, ale chciałbym żeby to wszystko się wyklarowało wieści o zabitych polakach są jeszcze bardziej pogrążające.

memorando 08.05.2004 09:56

Nie róbcie z szopki ze śmierci Milewicza umarł i należy się mu spokój a teraz wojtas daje zdjęcia..I jeszcze rząd oraz przeciwnicy wojen będą pomnikować Milewicza jako ofiarę niedobrych islamskich fundamentalistów. A przecież to amerykanie są winni tego burdelu w iraku i partyzanckich najazdów. W końcu amerykańscy żolnierze maltretowali jeńców a arabowie się mszczą tylko. Czy tak trudno jest zrozumieć akcja wywołuje reakcję?? Arabom jest obce slowo tolerancja...

woitas 08.05.2004 09:46

na stronie aljazeera znalazłem to :(

47 08.05.2004 00:37

W Iraku jest wojne a na wojnie giną ludzie, wiedział co robi i jakie mogą być tego konsekwencje, nie zmiena to faktu ze szkoda Chłopa ale lepiej umrzec robiąc to co sie kocha niż żyć i żałować ze sie tego nie robi. Takie jest moje zdanie. Pokuj Ich duszom
Pozdro

mr_spock 08.05.2004 00:05

Cytat:

Napisany przez memorando
Każdy kiedyś umrze...a w jaki sposób tego nikt niewie...każdy ma wpisane już w momencie narodzin jak umrze...wiec..teraz powinno się uszanować spokój zmarłego i nierobić z tego szopki...

To zbyt indywidualny poglad, zeby przedstawiac go jako swieto prawde...

Ja jestem odwrotbego zdania... nic nie jest przesadzone

AHA... milo Cie znow widziec... juz sie martwilismy :)

memorando 07.05.2004 23:50

Każdy kiedyś umrze...a w jaki sposób tego nikt niewie...każdy ma wpisane już w momencie narodzin jak umrze...wiec..teraz powinno się uszanować spokój zmarłego i nierobić z tego szopki...

zorg 07.05.2004 23:23

smutne ale...

mr_spock--zgadzam sie z toba w 100% 8)

Eliasz 07.05.2004 23:23

['][']['][']['] :'( :smutny: :(

Patrixs 07.05.2004 21:52

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
oby byl ostatnia z ofiar...

Ja mam nadzieję, że ostatnimi będą ci co dziś strzelali do Polaków.

jasut 07.05.2004 21:23

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Witam.
To co sie stalo jest straszne - to fakt. Ale wezcie pod uwage, byl doroslym czlowiekiem i wiedzial gdzie jedzie i jakie grozi mu niebezpiecznestwo.

Myślę, że gdyby jutro wrócił do domu, przywitał się z rodziną i położył się spać a w nocy miałby zawał serca, wtedy jego śmierć nazwałbym głupią. Sądzę, że właśnie taki koniec miał on wkalkulowany, to był jego suwerenny wybór.
Współczucie dla rodziny.[*][*][*]

Sniper 07.05.2004 20:36

['] nie powiem nic wiecej .....

Pawel_k 07.05.2004 20:27

oby byl ostatnia z ofiar...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50.