Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Klawiatura numeryczna (https://forum.cdrinfo.pl/f5/klawiatura-numeryczna-34555/)

mr_spock 07.05.2004 17:41

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Moze faktycznie tak bedzie lepiej ;)

Ja juz tez "odroslem" i w sumie dobrze, bo tamten fryzjer nic ciekawego ze mnie nie zrobil. Teraz zastanawiam sie, czy isc do pierwszego lepszego z brzegu, czy probowac sie umowic z taka jeszcze jedna znajoma - podobno doskonala fryzjerka? Pomysle jeszcze. Fryzure sobie wybralem, ale pewnie one tez nie bedzie potrafila jej zrobic :(

Albo o fotografi :)

andrzejj9 07.05.2004 17:38

Cytat:

Napisany przez Edwardo
andrzejj9: moze pogadmy poprostu o fryzjerze?
no, ja sie juz obciachalem sporotem, juz nic nie widac ze mialem cos na glowie robione :)
ale niedlugio znowu cosik wymodze :D

Moze faktycznie tak bedzie lepiej ;)

Ja juz tez "odroslem" i w sumie dobrze, bo tamten fryzjer nic ciekawego ze mnie nie zrobil. Teraz zastanawiam sie, czy isc do pierwszego lepszego z brzegu, czy probowac sie umowic z taka jeszcze jedna znajoma - podobno doskonala fryzjerka? Pomysle jeszcze. Fryzure sobie wybralem, ale pewnie one tez nie bedzie potrafila jej zrobic :(

andrzejj9 07.05.2004 17:36

Cytat:

Napisany przez kodziu
Jak na te dwa tysiące postów to mnie z tym num lockiem chłopie rozwaliłeś. :spoko:

Przyznam, ze mnie tez zadziwia moja niewiedza ;)

Air 07.05.2004 17:34

Cytat:

Napisany przez Edwardo
no, ja sie juz obciachalem sporotem, juz nic nie widac ze mialem cos na glowie robione :)

:peace:

Smartek 07.05.2004 17:31

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Juz tak ;)

Dzieki za odpowiedz, chociaz doslownie minute wczesniej doszedlem do tego sam :)

I naszla mnie przy tym pewna refleksja - uzywam roznych komputerow juz od kilkunastu lat, a peceta juz pewnie z 8 i nie mialem pojecia, do czego sluzy taki przycisk, jak Num Lock ???

Wszystko juz robilem, zmienialem jezyki klawiatury, szukalem w opcjach Excela i Windowsa... dopiero przed chwila od niechcenia wcisnalem ten przycisk, bardziej, zeby sprawdzic, do czego sluzy.... Ehhh, widac czlowiek naprawde uczy sie przez cale zycie :)

Hm.. jak nie wiedziales co to jest NUM LOCK to pewnie o SCROLL LOCK'u nadal nie wiesz? :D :)
Coz.. czlowiek cale zycie sie uczy - i umiera glupi :]
pozdro ;)

Edwardo 07.05.2004 16:52

kodziu 07.05.2004 16:43

Jak na te dwa tysiące postów to mnie z tym num lockiem chłopie rozwaliłeś. :spoko:

andrzejj9 07.05.2004 15:53

Cytat:

Napisany przez Pawel_k
a num lock wlaczony??? ;)

Juz tak ;)

Dzieki za odpowiedz, chociaz doslownie minute wczesniej doszedlem do tego sam :)

I naszla mnie przy tym pewna refleksja - uzywam roznych komputerow juz od kilkunastu lat, a peceta juz pewnie z 8 i nie mialem pojecia, do czego sluzy taki przycisk, jak Num Lock ???

Wszystko juz robilem, zmienialem jezyki klawiatury, szukalem w opcjach Excela i Windowsa... dopiero przed chwila od niechcenia wcisnalem ten przycisk, bardziej, zeby sprawdzic, do czego sluzy.... Ehhh, widac czlowiek naprawde uczy sie przez cale zycie :)

Pawel_k 07.05.2004 15:42

a num lock wlaczony??? ;)

andrzejj9 07.05.2004 15:15

Klawiatura numeryczna

Od przeinstalowania Windowsa nie moge wpisywac cyfr z klawiatury numerycznej. Do tej pory zauwazylem to jedynie w edytorach tekstu i nie zwrocilem na to specjalnej uwagi (stwierdzilem, ze widocznie tak ma byc), ale przed chwila uruchomilem Excela i jest dokladnie to samo (czyli np. 4 dziala jak strzalka w lewo). Mam do wklepania do Excela sporo danych i bez klawiatury numerycznej bede to robil pol dnia. Gdzie ja sie wlacza? (jesli w ogole trzeba to jakos zrobic, moze jest jakas inna przyczyna?).

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13.