![]() |
Cytat:
Albo o fotografi :) |
Cytat:
Ja juz tez "odroslem" i w sumie dobrze, bo tamten fryzjer nic ciekawego ze mnie nie zrobil. Teraz zastanawiam sie, czy isc do pierwszego lepszego z brzegu, czy probowac sie umowic z taka jeszcze jedna znajoma - podobno doskonala fryzjerka? Pomysle jeszcze. Fryzure sobie wybralem, ale pewnie one tez nie bedzie potrafila jej zrobic :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Coz.. czlowiek cale zycie sie uczy - i umiera glupi :] pozdro ;) |
andrzejj9: moze pogadmy poprostu o fryzjerze?
no, ja sie juz obciachalem sporotem, juz nic nie widac ze mialem cos na glowie robione :) ale niedlugio znowu cosik wymodze :D |
Jak na te dwa tysiące postów to mnie z tym num lockiem chłopie rozwaliłeś. :spoko:
|
Cytat:
Dzieki za odpowiedz, chociaz doslownie minute wczesniej doszedlem do tego sam :) I naszla mnie przy tym pewna refleksja - uzywam roznych komputerow juz od kilkunastu lat, a peceta juz pewnie z 8 i nie mialem pojecia, do czego sluzy taki przycisk, jak Num Lock ??? Wszystko juz robilem, zmienialem jezyki klawiatury, szukalem w opcjach Excela i Windowsa... dopiero przed chwila od niechcenia wcisnalem ten przycisk, bardziej, zeby sprawdzic, do czego sluzy.... Ehhh, widac czlowiek naprawde uczy sie przez cale zycie :) |
a num lock wlaczony??? ;)
|
Klawiatura numeryczna
Od przeinstalowania Windowsa nie moge wpisywac cyfr z klawiatury numerycznej. Do tej pory zauwazylem to jedynie w edytorach tekstu i nie zwrocilem na to specjalnej uwagi (stwierdzilem, ze widocznie tak ma byc), ale przed chwila uruchomilem Excela i jest dokladnie to samo (czyli np. 4 dziala jak strzalka w lewo). Mam do wklepania do Excela sporo danych i bez klawiatury numerycznej bede to robil pol dnia. Gdzie ja sie wlacza? (jesli w ogole trzeba to jakos zrobic, moze jest jakas inna przyczyna?).
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |